Herkese merhaba arkadaşlar.
Adım Göksel ve İzmir'de yaşıyorum. Ağır vasıta sektöründe çalışmakta olup aynı zamanda da fotoğrafçılık yapıyorum. Geçen hafta içerisinde daytona 350 sahibi oldum ve kendimi aranızda buldum :)
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhaba arkadaşlar.
Adım Göksel ve İzmir'de yaşıyorum. Ağır vasıta sektöründe çalışmakta olup aynı zamanda da fotoğrafçılık yapıyorum. Geçen hafta içerisinde daytona 350 sahibi oldum ve kendimi aranızda buldum :)
Aramıza hoşgeldin İzmir ekibi çok iyidir,Buluşmalara katıl tanış kaynaş.Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
Aramıza hoşgeldin geldin kardeşim, İzmirde çok güzel bir aile ortamımız var. Gerek forumda, gerek burda sana elimizden gelen yardımı yaparız, hiç tereddütün olmasın.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Hos geldin hayirli ugurlu olsun motorun 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim arkadaşlar :) açıkçası hem mutlu hem de biraz şaşkınım. daha üye olur olmaz bu topluluğun sıcaklığı hemen kendisini fark ettirdi. aranıza girmiş olmaktan dolayı daha da mutlu oldum şimdi, ilk fırsatta yüz yüze görüşmek için fırsat kollayacağım. sevgiyle kalın :)
Aramıza İzmir'den hoşgeldiniz. Forumda ve etkinliklerde aktif olmanız dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin Göksel. İlk buluşmada tanınışırız umarım.
Aramıza hoşgeldin ilk bulusmada gorusmek uzere :)
Merhabalar aramıza hosgeldiniz. Buluşmalara bekliyoruz.
Merhaba Göksel İzmir'den aramıza hoş geldin yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
İzmirden göksel bey yeni makinaniz hayırlı olsun.. RaptorRiders forumlarina Hoşgeldiniz..
Motorunuz hayırlı olsun . Bulusmalarda gorusmek uzere , RR a hos geldınız :)
Dostum aramıza hoşgeldin ilk buluşmada görüşmek üzere
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldin Goksel... forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
RR Foruma hoşgeldin, güzel İzmir ekibindeki yerini alman, yollarda ve forumda aktif olman dileklerimle 8)
hoşgeldin motorun hayırlı olsun göksel izmirde ekibimiz var onlarla irtibata gec bulusmalara katıl forumda yollarda aktif olmayı unutma
Hoşgeldin Göksel. Haftalık buluşmalarımız oluyor. Forumu takip edip katılırsan bizimle ilgili tüm bilgiye ulaşabilirsin. Makinen hayırlı olsun:)
Hosgeldin Goksel yeni makinan hayirli olsun
Dostum aramıza hoşgeldin.. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle..
Hoşgeldin Göksel... Keyifli sürüşler... ;)
Sent from my iPad using Tapatalk
Göksel hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin göksel yeni motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın kazasız belasız kullanman dileğiyle
Merhaba Göksel aramıza hoşgeldin İzmir de güzel bir ekibimiz var her konuda sana yardımları olur , forum ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle 8)
Aramıza hoşgeldin Göksel.İzmir'de güzel bir ekip var.Yerini ayırt hemen :)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)
hoşgeldin, motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlere.. 8)
Aramizahosgeldin8)
Aramıza hoşgeldin Göksel. Buluşmarımızda ve forumda aktif olursan çok kısa sürede sen de bu ailenin bir parçası olursun. Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler...
tekrar teşekkürler arkadaşlar, ciddi anlamda "hoş buldum" :)
Hoş geldin göksel. Tekerin düz bassın :Rockn Roll:
aramıza hoş geldin 8)
Aramıza hoşgeldin Göksel 8)
Göksel aramıza hoşgeldin8)
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın :)
aramıza hoş geldin dostum
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)