ben Doğan Öztaş , yeni yıla raptor daytona 250 ile giriş yaptım :) istanbul bahçeşehirdeyim. geleneksel partinize de katıldığımda doğru yerde olduğumu anladım , şimdiden teşekkür ederim.
Yazdırılabilir Görünüm
ben Doğan Öztaş , yeni yıla raptor daytona 250 ile giriş yaptım :) istanbul bahçeşehirdeyim. geleneksel partinize de katıldığımda doğru yerde olduğumu anladım , şimdiden teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin Doğan.. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle..
Ararımıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktıf olman dileğiyle.
Merhaba Doğan aramıza hoşgeldin toplantılara ve diğer buluşmalarımıza da bekleriz 8)
Aramıza hoşgeldin Doğan.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)
Hoşgeldin Doğan :artiz:
aramıza hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler inşallah..
Dogan hosgeldin.Keyifli forumlar dilerim simdiden.
Merhaba Doğan aramıza hoş geldin 8)
Aramiza hosgeldin8)
Raptor Riders a hoş geldin Doğan
hoşgeldin doğan :)
Tekrar hoş geldin diyelim o zaman Doğan
RaptorRiders a hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Merhaba Doğan. Forumda ve grupta güzel yolların olsun.
Aramıza hoş geldin Doğan,
Makinen hayırlı olsun. kazasız sorunsuz, formda , yollarda aktif olman dileği ile...rüzgarın eksik olmasın...
aramıza hosgeldın :)
Hos geldin :)
Doğan kardeşim hoş geldin gün geçtikçe bu grubun içinde olmaktan çok keyif alıcan. Aramızda aktif olman dileğiyle.
Doğan aramıza hoşgeldin kardeşim 8)
hosgeldin doğan en doğru yerdesin gercekten forumda yollarda aktif olmayı unutma 8)
Doğan yeniden hoşgeldin o zaman : )
Doğan hoşgeldin aramıza. Adres konusunda şüphen olmasın. Biz burada bir aile gibiyiz seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
hosgeldin doğan tekerin düz bassin
aramiza hosgeldin Dogan...forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
Doğan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Doğru adrestesin8)
Merhaba doğan aramıza hoşgeldin doğru yerdesin bunu zamanla göreceksin kısa bir zaman :)
Hoşgeldin Doğan