-
Muğla'dan Merhaba :)
Merhaba arkadaşlar, abilerim ve kardeşlerim,
1992 doğumluyum. Muğla'nın Milas ilçesinde ikamet ediyorum. Motosikletimi Fethiye'den 1 buçuk sene önce satın aldım. Motosikletim 2007 model "Regal Raptor DD250 E-9''dur. 16750 km de başlayan maceramız şu an 25500 km de hâlâ devam etmekte :) motosikletimi çok seviyorum desem az kalır çünkü ben ona aşığım ve her zaman söylediğim bi söz vardır 'karşıma motoruma aşık olduğum kadar aşık olabileceğim kız çıksın' derim :) :) Motosikletimle ilgilenmeyi, onun nikalajlarini ve o muhteşem kırmızı boyasını zevk alarak nokta nokta silmeyi çok severim. Daha da anlatmak isterim motorumla ilgili güzel şeyler ama kafanızı şişirmek istemem tanışma esnasında :) Ayrıca arkadaşlarım da oldukça meraklılar motosiklet konusunda. Yeni üye olan MUSTAFA48 kullanıcı isimli kardeşimiz benim en yakın arkadaşlarımdan biridir. Ona da bu motoru aşıladım ve gidip Burdur'dan motosikletini alıp geldik :)
Şu an zevk alarak kullanıyor :)
Motosikleti aldığımdan beri raptorriders ailesini takip ediyorum. Hatta şu an bunları yazarken de kendime kızıyorum 1 buçuk senedir niye aileye katılmadın diye. Neyse ki zararın neresinden dönsek kârdır. Foruma üye olduğum gün bana ulaşan Ozan abiye çok teşekkür ederim gerçekten bir aile olduğunu bana en güzel şekilde hissettirdi. :) En kısa sürede ozan abiyle buluşup tanışmak istiyoruz :) Ve eminim ki hepiniz birer saygıdeğer insanlarsınız. Muğla - Milas - Bodrum çevresinde grubumuzu gittikçe genişletmeye elimizden geldiğince uğraş vereceğiz. Ayrıca forumda da olabildiğince aktif olmaya çalışacağım, motosiklette bi çok sorunla karşılaştığım için bi çok konuda bilgi sahibi oldum bir buçuk sene içerisinde. Onun için siz abilerim ve kardeşlerim e seve seve yardımcı olmak isterim.
Ve bana gelecek olursak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. 1 ay sonra taze bir Maden Mühendisi olarak mezun olacağım :)
Hepinizi tekrardan selâmlıyorum. Yolunuz açık olsun ve tekerinize taş değmeden düz bassın :) Sağlıcakla..
-
Oğuzhan hoşgeldin kardeşim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Geç olmuş, güç olmasın8)
-
oğuzhan merhaba çok memnun oldum seni tanıdıgıma burda hepimiz bir aileyiz gercekten keske daha önce atsaydın bu mesajı :) ama olsun artık forumda yollarda seni hep aktif görcegimize süphemiz yok :)
-
dostum o zaman tekrardan aramıza hoş geldin diyelim
-
Mugladan Aramiza hoşgeldin oğuzhan : )
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Geçen zaman dert değil. Kışın ardından hep yaz gelir. Güneşin bol yolun keyifli olsun.8)
-
Tekrar hosgeldin Oguzhan ... kendini oyle tanitmissinki hakkinda soru bile sorulamaz :) bulundugumuz bolgenin avantajiyla eminimki hepbirlikte bu sezonu en iyi sekilde gecirip, hakkini vericez...
-
Aramiza hosgeldin oguzhan abi.
-
-
Merhaba Oğuzhan Muğla/Milas'dan hoş geldin senide aramızda görmekten mutlu olduk 8)
-
RR Foruma hoşgeldin Oğuzhan, kazasız belasız nice yolların olsun. Muğla/Bodrum da bi hareketlenme var bakalım, güzel olacak gibi 8)
-
Oğuzhan hoşgelipdurun foruma... ;) Tekerin düz basıversin gaari... 8)
-
Aramıza hoşgeldin yakın çevrelerde bi oluşum var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
-
oguz hosgeldın kardeşim benim. bu yolculuga senın sayende cıktım ve cok mutluyum. bızım kardesliğimiz gıbıdır motorlarımızın da kardesliği birbirlerine olan askı uzun yollar bizi bekler kardeşim. tekerımız yere saglam bassın. :)
-
Bu gruba bende bugün katıldım direk memleketlim birini görmek daha da sevindirdi beni kısmetse regal raptor 150 alıcam bende muğla yollarını tozu dumana katmamız dileğiyle 😊
-
samsundan selamlar Muğladan hoş geldin aramıza :)