asdfasdfagadsfasdfadsfa
Yazdırılabilir Görünüm
asdfasdfagadsfasdfadsfa
Selamlar. Aramıza hoş geldin Alp. Anadolu yakasındaki arkadaşlarımızın sana her konuda yardımcı olacağından eminim. Yani doğru mekandasın. Motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın
Alp aramıza hoşgeldin önümüzdeki hafta perşembe buluşmamıza bekleriz hem tanışmış hemde kafandaki sorulara yanıt bulabilirsin, bunun dışında forumda her türlü bilgiyi bulup sende tecrübe kazanabilirsin 8)
Hayirli olsun kardeşim. Buralardaki herkes yardim eder sana ben dahil.İcin rahat olsun.
Teşekkürederim umarım hayırlı olur. Eğer şuan için motorsuz, öğrenmeye aç ve saçma sapan sorularda sorabilecek birini isterseniz mutlaka geleceğim. Öğrenmek, görmek istediğim çok şey var. :)
Gel.Ne olursan ol yine gel:p
Aramıza hoşgeldin Alp.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
Alp RaptorRiders forumlarımıza hoşgeldin.. Yeni motorun hayırlı olsun.. ekipmansız kullanmamaya dikkat et ne yaparsan yap ekipmansız kullanma.. Buluşmalara katılırsan sana yardımcı olacak bir çok arkadaşın olacaktır.. merak etme : ) forumdanda merak ettiğin şeyler varsada sorabilirsin..
Raptor Riders'a hoşgeldin kardeşim emin ol en doğru yerdesin. Buluşma ve etkinliklere katılırsan detaylı bilgiler alabilir büyük bir ailenin fertleriyle tanışıp kaynaşabilirsin 8)
Alp aramıza hoşgeldin. Bence bekleme kap motoru perşembe anadolu yakası buluşmasına git. Dewamının geldiğini sen bile anlamayacaksın.:)8)
Aramıza hoşgeldin kardesim
Aramıza hoşgeldin kardeşim, bende senin gibi giriş yapmıştım forumumuza, motorsuz tecrübesiz ve bilgiye aç. Şu anda hayalimdeki motorum var ve ailemizde, nice kardeşlerimiz arasında yer alıyorum. Anlayacağın çok doğru yerdesin 8)
Gözün yolda, gönlün motorunda olsun.
Hepimizin başını ağrıtabilirsin, nerede olduğun, yakan düğmen önemli değil :)
Aramıza hoş geldin.Motorun hayırlı olsun.Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle.
Merhaba Alp aramıza hoş geldin Yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar
RR için en doğru yere geldin forumda Regal Raptor için istemediğin kadar çok bilgi ve kullanıcı var hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz forum arama motoruna merak ettiklerini yazarak her türlü bilgiye ulaşabilirsin bulamazsan bize yaz biz yardımcı oluruz 8)
Alp,
Aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim.
Formu takip edersen buluşma, toplantılara katılım sağlar isen hem tanışmış oluruz, hemde birlikte sürüş yapabiliriz.
Her konuda kafana takılan şeyleri sorabilirsin, her kardeşimiz de sana yardımcı olacaktır.
En kısa zamanda görüşmek üzere...8)
aramiza hosgeldin Alp...Bulusmalara katilarak goreceksin ki bilgi ve tecrubeleri ile sana herkes yardimci olmaya calisacaktir...Hatta sinav donemlerinde bile derslerinde yardimci olacak cikarsa sasirma !!!!! Ozaman Bilmelisin ki ailedensin
Alp kardeş hoş geldin. Motorun hayırlı olsun. İstanbul tarafı zaten üye bakımından çok zengin :D muhakkak tüm soru işaretlerine cevap olacaklardır.
Alp hoşgeldin kardeşim aramıza. En yakın zamanda seni aramızda görmek isteriz hem kafandaki hemde makinadaki sıkıntılarını veya diğer üyelerinde tecrübelerini anlatıp dinleyebileceğin bir ortam olur
alp aramıza hosgeldın sorunlarına rr aılemızce elımızden fazlasıyla yardımcı olacagımıza emınım. chopper bır motor degıl, asktır. makınan hayırlı olsun öncelıkle motorunun aksamları olusabılecek sorunlarla kendı basınada hareket etmeyı ögrenmelısın. ben sorunları oguz arkadasımla ıkı kısı halletmeye calısırdık bu formdan once sonra bu formda aktıf olmaya baslayınca bana cok yardımı dokundu abılerımızın akranlarımızın kardeşlerimizin hıc cekınmeden saygı cercevesınde sorunlarımızı paylasabılırız. herzaman yanında olcagımızdan hıc suphen olmasın. hadı bakalım gazlamayaaa:Rockn Roll:
Abilerim, kardeşlerim hepinize çok teşekkürederim. Sabahta Süleyman Abi aradı. Buraya yazıp sizlerden yardım isteyerek ne kadar doğru bir şey yaptığımı çok daha iyi anladım. Sizlerle tanışmak, Haziran Ayı'nın gelmesi ve bir an önce sizlerle sürmek için sabırsızlanıyorum. :)