Selamunaleyküm bende bi kardeşiniz olarak foruma yeni katıldım yakın zamanda bende klasik 250 (e9-b) almak istiyorum. Furkan 20 İstanul/sancaktepe.. kafamda sorular var biraZ o soruları sizle aşarım diye iştirak ettim iyi yaptım 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Selamunaleyküm bende bi kardeşiniz olarak foruma yeni katıldım yakın zamanda bende klasik 250 (e9-b) almak istiyorum. Furkan 20 İstanul/sancaktepe.. kafamda sorular var biraZ o soruları sizle aşarım diye iştirak ettim iyi yaptım 8)
hosgeldin furkan en kısa zamanda aklındaki motoru alırsın inşallah aklına takılanları sor tabi burda hepimiz yardımcı oluruz seve seve
Furkan merhaba RaptorRiders forumlarımıza hoşgeldin.. Bencede iyi yaptin.. İnşallah buluşma ve etkinliklerdedeseni bol bol aramızda görürüz.. saygılar..
hoş geldin dostum güzel vakitler geçirmen dileğiyle. umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun umarım 8)
Raptor Riders ailesine hoşgeldin kardeşim. Buluşma ve etkinliklere katılıp tüm sorularına yanıt bulabilirsin 8)
Hoşgeldin Furkan :)
Aramıza hoşgeldin inşallah kısa sürede aklındakı motoru alırsın.Forumda herkes sana yardımcı olucaktır.
Hoşbuldum şu sıralar çalışıyorum :) üniversiteye gidicem bu sene gecikmelide olsa :) onun için kışın motorun yatmasından kaynaklı akü biter gii şeyler duydum nedir olay birde şuan elimdeki motoru sattıktan sonra yaklaşık 4-5 arası bi bütçeyle regale geçmek niyetindeyim. 2006-2007 modeller uyar sanırsam:)
Hoşgeldin :)
furkan hosgeldın rr ailesine inş. forumda ve etkınlıklerde aktıf olman dileğiyle
peki bir sorum daha olucak 2008 model olan dd250e-9 un max ibresi 140 ı gösterirken dd150e-2 nin ibresi 180 i gösteriyor? neden kaynaklanıyor, ortalama bütçem 4-5 milyar arası olduğu için hangisini alsam karar veremedim. 150 lik daha mantıklı olur gibi geliyor ama onunda hava soğutmalı olması uzun yolda üzermi beni :)
Aramıza hoşgeldin kardeşim.8)
Merhaba Furkan aramıza hoş geldin bütçene göre 2006- 2007 bakıyorsun ama onlar fazla eski ve motorlarıda blansörsüz çok temiz bir makinaya denk gelmezsen seni üzebilir yeni model RR 150 cc onlardan çok daha sağlam ve güzel onları tercih edersen rahat edersin hava soğutmalı olsada zorlamazsan rahatça kullanırsın 8)
Çok teşekkürler başkan abim :) planlarımı 150 üzerine yapıcamo zaman
RR'a hoşgeldin kardeşim bence de 150lik regal daha iyi olur. Uzun yolda da çok sıkıntı çıkaracağını zannetmem. çok sıkıştırmadığın sürece... dinlene dinlene istediğin her yere gidersin. km ibresindeki son hız göstergesine takılma, onu maliyetten kısmak için her modele ayrı tasarlamaktansa bi tane üretip hepsine aynısı takmışlar :)
Hoşgeldin.İhşallah gönlüne göre bi motor bulursun.Bencede yeni herzaman iidir.
Hosgelmişsin :)
Teşekkür ederim tekrar goşbuldum. Peki 2012 üzeri modelleri balansörlümü?
2. Sorum) motur kaç km de dinlendirmem gerek mesela ?
3.sorum) deneme fırsatım olmadı 1.75 civarı ve 100 kiloyum :@ makina altımda kaybolmaz heralde
Renk konusundaki düşüncelerinizide öğrenmek istiyorum tabikî
Hosgeldin Furkan... Model icin %99 RR 150 alcaksin gibi gelio, ve butcene gore guzel bi secim olur senin icin. 150lik modeloinde beyaz daha guzel duruyor bence...genede kullanacak olan sensin. bulusmalara katilarak makinalari gorerek daha net kararini vereceksindir
Buluşmalarda neler yapıldığı hakkında pek bilgim yok, işim vardiyalı uydurursam gelmek isterim tabiki :)
Bencede beyaz modeli gayet yakışıklı 💪 bakalım 1-2 atiya kadar elime geçmiş olur gibi motorum hayırlısıyla :)
Ailemize hoşgeldin,forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle... İnşallah en kısa zamanda da gönlündeki makinaya kavuşursun...
Furkan hoşgeldin
Hoşgeldin. Kazasız belasız sürüşler diliyorum :)
Hosgeldin furkan en yakin zamanda aklinda olan motoruna kavusursun umarim :)
Motorlu kurye olmak insanı motordan soğutuyormuş gibi. Bu ilk iş günü tecrübeme dayanarak düşündüğüm birşey tabiki :(
Umarım tam aradığın makineyi bulursun. Hoşgeldin:)
Furkan hoşgeldin kardeşim. En yakın zamanda aradığın makinaya kavuşman dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma
Kardeşim hoşgeldin aramıza. İnşallah istediğin makinaya en kısa surede kavuşursun. Kafandaki sorulara cevap bulmak için olabileceğin en doğru yerdesiniz emin ol. Buluşma ve etkinliklere katılırsan hem güzel vakit gecirirsin hemde sorularına daha rahat cevap bulabilirsin 8)
Aleykum selam kardesim hos geldin. Umarim en kisa zamanda kavusursun motoruna.
Aramıza hoşgeldin, umarım bütçene uygun şekilde gönlündeki makineye kavuşur ve hem yollarda hem de forumda aramızda olursun 8) 150lik kullanan biri olarak da herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum, 10 yaşında bir makinenin riskine girmektense bütçen dahilinde bir 150lik seni daha mutlu eder gibi geliyor 8)
Peki bu 150e-2 nin kaç model ve üstü balansörlü? Ayrıyeten ortalama fiyat aralığı nedir 2012-2014 model arası? Ve kaç km üstü tavsiye edilmez
kardesim hos geldin aramıza Umarim en kisa zamanda kavusursun motoruna şimdiden hayırlısı olsun diyorum
Aramıza hoşgeldin 8) sende öğrencisin tavsiyem yeni bir 150 lik alman eski ve yüksek cc makinaların masrafı ve benzini sorun olabilir
Aramıza hoşgeldin Furkan. Gönlündeki motora kavuşursun inşallah en kısa zamanda.
Çok teşekkür ederim hepinize hayırlısıyla yakın zamanda bende alırım motorumu :) aslında göstergedeki ibrenin gereksiz yere 180 göstermesi biraz canımı sıktı yani gösterip de elletmemek üzücü biraz :)