Mustafa kardeşimiz dönerken yağlı bir yere denk gelmiş ve devrilmiş kendisini hastaneye götürmüşler kendisinde bir sıkıntı yok motorunda da aynı şekilde sadece kontrol amaçlı kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
Yazdırılabilir Görünüm
Mustafa kardeşimiz dönerken yağlı bir yere denk gelmiş ve devrilmiş kendisini hastaneye götürmüşler kendisinde bir sıkıntı yok motorunda da aynı şekilde sadece kontrol amaçlı kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
geçmiş olsun kendisinde bir şey olmaması sevindirici bir haber Allah daha kötülerinden korusun hepimizi..
Çok çok geçmiş olsun.. kendisinde bişey olmamasına çok sevindim..
Cok geçmiş olsun :(
neyseki bişeyi yokmus ama moralsiz gibiydi gecmiş olsun kardeşime
Cok geçmiş olsun Allahtan bir şey olmamış
Çok geçmiş olsun kardeşim
geçmiş olsun, neyse ki kendisinde bi şey yokmuş.
Geçmiş olsun must , kendine gelde daha uzun yola çıkıcaz bak :p
Mustafa çok geçmiş olsun Allah tekrarından korusun :(
Geçmiş olsun
geçmiş olsun. mustafa abi
Çok geçmiş olsun8)
Mustafa, çok geçmiş olsun.
nazar
Arkadaşımıza geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun. Dün bende araba arasından yola aniden fırlayan bir çocuk yüzünden kaza yaptım. Allah korudu çok şükür çocukta bir hasar yok, bende ve motorda hafif sıyrıklar oluştu.
geçmiş olsun kardeşim çok şükür sende bişey yok. Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun. size bir şey olmaması tek teselli eden unsur.
ali sana da geçmiş olsun umarım bi r şey olmamıştır sana
Hepimize geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah korumuş.Hepimizi korusun inşallah.
Geçmiş olsun Mustafa, Allah beterinden saklasın.
Mustafa çok geçmiş olsun.ilk ve son kazan olun inşallah. Allah beterinden korusun.
Malesef olacağı varsa oluyor.Çok geçmiş olsun kendisine,kavşaklarda ona keza havuz gibi,iş güzar belediyeler çiçek suluyorlar güya aman dikkat..
Gecmis olsun Mustafa . sende bisey omamasi sevindirici
Geçmiş olsun
Değerli abilerim çok teşekkür ediyorum hepinize Özellikle arayıp beni merak eden hatta kalkıp yanıma gelen Ankara ekibimize ve de Özellikle Erhan abime ve Umutj kardeşime çok teşekkür ediyorum . Çok şükür bende de motorda da bi sıkıntı yok İnşallah ilk ve son kazamız olur Daha dikkatli olmam gerektiğini anladım. Bu ailenin içinde olmanın ne kadar guzel ve degerli bi sey oldugunu bir kere daha anladim. Hepinize cok tesekkur ediyorum Kendinize iyi bakin 😀
Mustafam tekrardan geçmiş olsun, inşallah yanına bir daha böyle gelmeyiz, ziyaretine geliriz, gezmeye dolaşmaya geliriz 8)
Hicbir sey olmamis neyse ki... gecmis olsun cok.
Cok cok gecmis olsun
mustafa tekrar geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, dikkat et kendine..
Büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun bir daha böyle bir olay yaşamasın.
Geçmiş olsun, geçen senin sonlrında aynı şekilde asfalta dökülen mazot sonucu kaza geçirmiştim.. Dikkatsiz insanların hatasının sonuçlarını malesef biz yaşıyoruz..