arkadaşlar bugün ilk motorum Regal Raptor Daytona 250cc motosikletimi aldım.Bir aksilik olmazsa yarın teslim edecekler.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize bol bol ihtiyacım olacak. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar bugün ilk motorum Regal Raptor Daytona 250cc motosikletimi aldım.Bir aksilik olmazsa yarın teslim edecekler.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize bol bol ihtiyacım olacak. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Abi aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun güle güle kullan :) bilgi paylaşımı ve tecrübelerden yararlanmak icin en doğru yerdesin. Tek yapman gereken forumda aktif olmak ve İzmir ekibinin buluşmalarına etkinliklerine katılım sağlamak 8)
Raptor Riders ailesine hoş geldin abi. Yeni daytonan hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle. İzmir de çok güzel bir ekip var çok şanslısın :)
Abi hoşgeldin en yakın zamanda yeni motorunla seni buluşmalarda görmekten mutluluk duyarız. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle forumda ve yollarda aktif olmayı unutma.
Teşekkür ederim arkadaşlar acemilik sürecini atlattıktan sonra etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum.
aramıza hoşgeldin. birinci adın, ikinci adın ve birbirleriyle olan uyumu çok hoşuma gitti :)
Hosgeldin aramiza abi motorun hayirli olsun
Umut hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle nazar
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. İyi günlerde kullan8)
Hos geldiniz. Hayirli olsun motorunuz, kazasiz belasiz surmeniz dilegi ile... Burada bilgi ve tecrubeden daha fazlasini bulacaksiniz emin olun. 😊
Umut abi hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim 8)
Merhaba Umut İzmir'den aramıza hoş geldin izmir'de çok iyi arkadaşlarımız var aralarına katılırsan sende ailemizin bir parçası olabilirsin yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsın umarım. İzmir coğrafya olarak harika bir yer motosiklet için, ordaki ekibe zaten diyecek bir şey yok, eminim harika zaman geçirebilirsiniz buluşmalara, gezilere katılarak 8)
İzmirden aramıza hoşgeldin, gerek forumda gerekse burda elimizden gelen ne varsa yaparız, hiç çekincen olmasın.
Motorun hayırlı olsun kazasız belasız nice kilometrelere. En kısa zamanda sizide buluşmalarımıza bekliyoruz.
hoş geldin abi, motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
Aramıza hoşgeldiniz. Yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun.. Herşeyin başı önce güvenlik! Dolayısıyla koruyucu ekipman kullanımını da eksik etmeyin lütfen..
İzmir'de çok güzel bir topluluğumuz var. En kısa sürede sizi de aramızda görmek isteriz. Motorlu yada motorsuz katılabilirsiniz8)
Sevgiler.
tb
Hayırlı olsun Umut. Aramıza hoş geldin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :)
Umut aramıza hoşgeldin kardeşim, motorun hayırlı olsun. İzmir motor kullanmak adına çok güzel bir şehir. RR İzmir grubu hem çok keyifli hem de çok aktif. Motor hakkında ise aklına gelen her türlü soruyu sıkılmadan çekinmeden sorabilirsin ( ister buluşmalarda, ister forumda ne zaman nerede ihtiyacın olursa ). İlk fırsatta buluşmalara katılmak üzere bekliyoruz kardeşim.
Aramiza hosgeldin abi,motorun hayirli olsun.Izmir ekibi harikadir,herturlu konuda yardimci olurlar,forumdaki herkeste sana yardimci olur.yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle.
Hepinize tek tek teşekkür ederim şimdiden çok keyif almaya başladım gruptan yapılacak etkinlikler için nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz.en kısa zamanda görüşmek üzere,sevgiler..
aileye hosgeldin Umut... motorun hayirli olsun . kazasiz belasiz nice kmlere...
umut abi rr ailesine hosgeldın :) motorunA tas degmesin hayırlı olsun
Hayırlı olsun . Tekerin düz bassın :)
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Hoşgeldiniz. . Yeni daytonanizi Güle güle kullanın. .
Aramıza hoşgeldiniz izmir ekibi olarak eğlenceli zevkli hoş sohbetli guzel bir aile ortamimiz var aramizda gormek isteriz senide tekerin duz bassin
Motorun hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah. Aramıza hoş geldin...
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak yardmcı olursanız sevinirim,
1- daha trafiğe bile çıkmadan sanırım gaz teli koptu boşa dönüyor
2- sağ sol kumandaları değiştirmek istiyorum
3- bunlar en uygun nerede nasıl yaptırabilirim ( motoru götüremediğim için ustann gelmesi gerek)
bilgilendirirseniz sevinirim,hoşçakalın
Aramıza Hoş Geldin hayırlı uğurlu olsun hatasız kazasız binersin inşallah
Öncelikle aramıza hoş geldin Umut Devrim... Sorununa gelince,
1. Gaz teli kopmuş, çıkmış olabileceği gibi kütüklüğün tırnağı da kırılmış olabilir. (Her halukarda Kahramanlar Levent' e uğramak gerekiyor.) (Kütük 2-3₺, gaz teli de 10-15₺ bir maliyet tutar)
2. Motorcu Levent, Aliexpress
3.Motorcu Levent :)
Akşam iş çıkışı bakabilirim. Ben Karşıyaka' da oturuyorum. Çok uzaktaysak yakındaki bir arkadaşı yönlendirebilirim. Şu an ustaya ihtiyaç duyduğun bir sorun gözükmüyor. Biz hallederiz, için rahat olsun.
Çok sağolun kimseyi işinden gücünden etmek istemiyorum ama ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.bildiğiniz usta varsa Balçova yerim
Hoşgeldin Hayırlı Uğurlu Olsun
hoş geldin kazasız sürüşler dilerim
Güzel şehrim izmirden aramıza hoşgeldin ilk fırsatta yollarda ve toplantılarda beraber olmak dileğiyle..
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi hoşgeldin aramıza kazasız belasız keyifli sürüşler
Aramiza hosgeldin. Motorda hayirli olsun kazasiz belasiz ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
aramıza hoş geldin :)