Merhabalar kadir ben 21 yaşındayım öğrenciyim bugün kulüple tanışma fırsatım olacak heyecanlıyım motorum yok ama almayı düşünüyorum
Herkese selamlar saygılar
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar kadir ben 21 yaşındayım öğrenciyim bugün kulüple tanışma fırsatım olacak heyecanlıyım motorum yok ama almayı düşünüyorum
Herkese selamlar saygılar
Kadir hoş geldin. Heyecanın çok belli. En kısa sürede motoruna kavuşman dileğiyle
Hoşgeldin kardeşim sanada slm akşam buluşmaya gelirsen bir çok soru cevabını bulacaktır.
aramıza hoşgeldin kadir.
Kadir aramıza hoşgeldin. Senin gibi bir kardeşimiz daha var. Motoru yok, almayı düşünüyor. O da Buca'da oturuyor. Akşam görüşmek üzere8)
İzmirden aramıza hoşgeldin kardeşim, gerek buluşmalarda gerekse forumda, motorunu alman için hertürlü bilgi ve tecrübeye ulaşabilirsin.
Buluşmalarımızda görüşmek üzere.
Aramiza hosgeldin Kadir...umarim gonlundeki motora en kisa surede sahip olursun
Aramıza hoşgeldin Kadir. En kısa zamanda tanışmak üzere...
Kardesım benıım hosgeldın :) aksam beraberız ;)
Kadir aramıza hoşgeldin. Dilerim kısa sürede motoruna kavuşursun8)
Kadir,
hoş geldin. gönlündeki makineye kavuşman dileği ile..
İzmirden aramıza hoşgeldin kardeşim. En kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun umarım. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
Hos geldin Kadir kardes
hoş geldin kadir aramıza en kısa zamanda motorunu alman dileğiyle
Merhaba Kadir İzmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun , aramıza hoşgeldin 8)
Kadir aramıza hoşgeldin kardeşim, buluşmalara bekleriz. En kısa zamanda gönlünden geçen motora kavuşman dileği ile..
İzmirden kadir hoşgeldin.. inşallah kısa zamanda motorunda olur..
Aramiza hosgeldin insallah kisa surede bir motora kavusursun.
Kadir aramıza hoşgeldin. En yakın zamanda aradığın makinaya kavuşman dileğiyle.
Aramıza hoşgeldin kardeşim...
Kadir kardeşim aramıza hoş geldin.En kısa sürede aradığın motoru bulursun inşallah.İzmir ekibi sana bu konuda yardımcı olacaktır.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu akşamki buluşma çok güzeldi aile ortamı ve sıcaklığıyla nice buluşmalara inşallah.Büyüklerimin tecrübeleri ve paylaşımları sayesinde hayalimdeki motora da kavuşacağıma inanıyorum
Tüm RaptoRRiders ailesine sevgiler saygılar.
Kadir kardeşim hoş geldin. İnşallah en kısa sürede istediğin motorla gazlamaya başlarsın. Seni de aramızda görmekten mutlu olduk.