-
Tanısma
Merahaba arkadaslar mugla milasta yasıyorum adım Salih 21 yasındayım Trakya unıversıtesınde maliye bölumu okuyorum .sym fiddle 125s scotter motor aldım arkadasım tavsıyesıyle raptorriders forum sitesine uye oldum .Herkeze kazasız belasız surusler dilerim iyi gunler:)
http://s32.postimg.org/j0m5jg5jl/image.jpg
-
Aramıza hosgeldin abi yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle mugladaki arkadaslarımızla ıletisime gecebilirsin zaten gorurlerse yazarlar sana.
-
Aramiza tekrar hosgeldin Salih. Daha oncede konustugumuz gibi Yeni olusumda senide aramizda gormek isteriz. Yazi hepberaber doludolu geciricez.Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle.
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin Salih. Hayırlı olsun motorun da.
-
Aramıza hoşgeldin.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)
-
-
Aramıza hoşgeldin Salih
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aramıza hoşgeldin salih8)
-
aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma.
-
Salıh aramıza hosgeldın kardeşim. forumda ve yollarda aktıfız kardeşimm hadı bakalım hayırlısıyla :)
'Muğla grubu hızla büyümekte.'
-
hoş geldin Salih. kazasız sürüşler dilerim
-
-
hoşgeldin salih hayırlı olsun motorun kazasız belasız kullan forumda yollarda aktif olmayı unutma :) :)
-
Kardes hos geldin gule gule kullan motorunu :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Muğla'dan salih RR forumlarina hoşgeldin : )
-
Salih Muğla'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
-
Merhaba Salih Muğla milas'dan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
-
Muğla'dan salih RR forumlarina hoşgeldin : )
-
Hosgeldin Salih. Kazasiz belasiz insallah.
HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Salih kardeşim hoşgeldin senide aramızda görmek mutluluk verici inşallah en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle hatasız kazasız sürüşler dilerim.
-
Hoşgeldin kardeşim daha yeni bu hafta sonu Edirnedeydim hatta Trakya Üniversitesi sosyal tesislerinde kahvaltı yaptık :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin kardeşim aramızda seni görmekten mutlu olduk :) Muğla ekibine bir kişi daha ekledik.
-
-
RR 'a hoş geldin :) , hayırlı olsun motorun,tekerin düz bassın,samsundan selamlar :)
-
Hoşgeldin aramıza yolların hep açık olsun 8)
-
-
-
salih hoşgeldin aramıza kazasız belasız keyifli sürüşler