Slm arkadaşlar istanbul Ümraniye den serkan ben aranıza yeni katıldım motorum regal raptor dd250e 9b mesleğim şöför ama kendi isimde çalışıyorum 33 yaşındayim sizlerden tecrübeleri nizden ve bilginiz den faydalanmak istiyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Slm arkadaşlar istanbul Ümraniye den serkan ben aranıza yeni katıldım motorum regal raptor dd250e 9b mesleğim şöför ama kendi isimde çalışıyorum 33 yaşındayim sizlerden tecrübeleri nizden ve bilginiz den faydalanmak istiyorum
Merhaba Serkan aramıza hoş geldin doğru yerdesin burası dostluk ve yardımlaşma forumu hepimiz elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz 8)
Hoşgeldin Serkan :)
Aramıza hoş geldin Serkan,
Formda makinen ile yad sürüş ile ilgili aklına gelebilecek her soruna karşılık bulabileceğini umuyorum. Hafta içi yapmış olduğumuz buluşmalara katılır isen aynı zamanda tanışmış da oluruz.
Form da yollarda aktif olman dileği ile, kazasız sorunsuz sürüşler dilerim.
Aramiza hosgeldin Serkan.
Tekerin duz bassin...
Aramıza hoşgeldin aradığın herşey burada var buluşmalarımıza katılıp yüz yüze tanışma dileğiyle 8)
Hepinize teşekkür ederim enkisa zamanda yüz yüze tanismak dileğiyle
Aramıza hoşgeldin Serkan abi.:)
Herhangi bir sorunun olduğunda arama motorunda aratırsan fazlasını bulacağına eminim.8)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)
Merhaba Serkan tekerin düz bassın
Hayırlı abi olsun ben ve bütün arkadaşlarım sana yardımcı oluruz her sorununda. Tekerin düz bassın. Ailemize hoşgeldin.
aramıza hoş geldin hatasız kazasız sürüşler dilerim. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Motorum ağır bakımları yapılmak üzere motorcu da daha binmek nasip olmadı cuma aksami alıcam kısmetse bu aksam olmasa bile haftaya kesin gelicem kısmet olursa tekrar teşekkürler
Serkan abi hos geldin umarim cikar hemen bakimdan bi an once katilirsin :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serkan hoş geldin...
Merhaba serkan abi aramıza hoşgeldin:)
RR ailesine hoşgeldiniz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin. Bende şöför çocuğuyum.Doğru yerdesin burdaki amaç dostluk kardeşlik.
Hoşgeldin Serkan abi :)
Merhabalar aramıza hoş geldin 8)
hosgeldiniz aramıza motorunuz hayırlı olsun :)
Serkan bey ailemize hosgeldın forumda ve yollarda aktıf olman dileğiyle :)
hoş geldin. kazasız sürüşler dilerim
Serkan bey RR forumlarına hosgeldiniz..
Serkan abi hoşgeldin aramıza. En yakın zamanda buluşmalara ve gezilere bekliyoruz .
abi hoşgeldin aramıza kazasız belasız keyifli sürüşler
Hoşgeldin Serkan. Tekerin düz bassın :)
Aramıza hosgeldın Serkan abi forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
aramıza hoş geldin serkan abi (y)
Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Merhaba Serkan aramıza hoşgeldin tekerin düz bassın
Hepinize teşekkür ederim ilk chopper im ve resmen tutuldum inşallah uzun yıllar sizin le sürmek dileğiyle