-
Emniyet şeridi hakkında
Şahsen ben emniyet şeridinde motor kullanırken normal şeritte gittiğimden daha çok geriliyorum. Sonuç olarak acil durumda kullanılan bir şerit ve yağ birikintisi, işçilerin şeride bıraktıkları kürek(!), karpuz kabukları(!) gibi uzaktan zor görünen maddelerle karşılaşmak olası ki ben karşılaştım. Ayrıca şerit cizgilerinin teker kaydırması da cabası.
-
umutcan kardesım bu dedıklerıne aynan katılıyorum kullanmayın arkadaslar motor en kucuk hatayı bıle asla afetmeyecektır
-
Çok haklısın kardeşim. Ekstra olarakta kapıyı açanlar pat diye sağa çekenler ve dörtlüyü yakınca her yerde her hareketi yapabileceğini zannedenleri de ekleyelim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Ankarada emniyet şeridi olmadığı için o tarz sıkıntılarımız yok ama bazen gerekli olduğu kanısına varıyoruz
-
Bende çok geriliyorum oralardan bazen mecbur geçmem gerkekiyo. Birde diğer araç sürücüleri sövüyomuş gibi geliyo.Sanki ''Ulen bu motorcular hep böyle sonra dokundukmu suçlu biz oluyoz '' gibi şeyler sölüyolardır heralde. Yeleğimin olmamasına sırf bu yüzden seviniyorum bazen.Yoksa ailemi lekelemiş gibi hissederdim. Yelekliyken yapmamak lazım.
-
gece emniyet şeridinde ilerlerken önüme kamyon balatası gibi bir parçanın çıkıp da benim sağa motorun sola savrulması ve yerde sürüklenmemden sonra emniyet şeritlerinin aslında hiç de emniyetli olmadığını anladım. o gün bugündür de çok elzem değilse kullanmamaya gayret ediyorum.
-
Bu şerit hem sürmek için değil acil durumlar için hem de bizim ülkemizin eğitim seviyesinde adam o balatayı da bırakır karpuz kabuğunu da bırakır.
-
Ya motor görünce direk kaşlarını çatan direk konuşmadan motorcuları suçlayan insanlara ne demeli ? Memleket pazar gibi ne ararsan var hangi telden ararsan var
-
Emniyet şeridini kullanmayı ben de pek doğru bulmuyorum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Benımde moturum olursa bu okuduklarımdan sonra emniyet şeridinin yanına bile yaklasmam karpuz kabuğunu anladımda balata nedir ya?
-
Bu konu hep tartışılıyoda akan trafikte canımız emniyet şeridi çekti diyip kullanmıyoruz zaten akmıyan trafikte araçların arasından gitmektense emniyet şeridinden gitmek çok daha güvenli.Her sabah okula giderken trafik kilit olduğu için emniyet şeridini kullanıyorum arabalar gibi orada takılıda kalmıyoruz acil durumda emniyet şeridini terk etmemiz 1 sn.