-
30'a 1 Kala Motor
Merhabalar
Aranıza İstanbul-Kadıköy'den katılıyorum. Senelerdir ertelediğim ve biraz geç kaldığım hayalimi bu sene gerçekleştirmek istiyorum.
Ekipmanlar tamam, Mayıs ayında ehliyeti de alınca geriye eğitim ve uygun motosiklete kavuşmak kalıyor.
Beyaz bir Daytone 350 arayışındayım.
Bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle 8)
-
Abi Aramiza hosgeldin.insallah istedigin motora kavusursun.forumda ve bulusmalarda aktif olman dilegiyle.
-
Hoşgeldin umarım kafanda ki motora kavuşursun.
-
Anıl hoşgeldin aramıza. İnşallah en yakın zamanda aradığın makinaya kavuşup kaçırdığın onca seneye üzülürsün buda seni motora daha çok bağlıyor. Buluşmalara ve etkinliklere katılmanı öneririm. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma
-
Aramıza hoşgeldin. Hayalini kurduğun motoruna kavuşman dileğiyle anıl. 8)
-
Hoşgeldin Anıl, illaki karşılaşırız Anadolu yakası buluşmalarını Kadıköyde yapıyor. Sana her türlü 5 dakika
-
Olsun abi hayatı kaçırdık kacirmadak degerlendirmemek lazim ana odaklanip yasamak lazim ehliyet hayirlisi olsun motor da geldi mi gazlar durursun artik :)
-
Aramıza hoş geldin. Bir yerleri arama karşılaşmak için buluşmaya bir kere geldi mi gerisi gelir zaten illa motorun olmasına da gerek yok.Allah gönlüne göre versin.
-
Simdiden hayirli olsun. Temizinden bulursunuz umarim :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramiza hosgeldin simdiden hayirli olsun :)
-
Aramıza hoşgeldiniz gönlünüzdeki makineyi en kısa zamanla alirsiniz inşallah forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hoşgeldiniz aramıza inşallah gönlündeki motora kavuşursun :)
-
Anıl aramıza hoşgeldin, en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle 8)
-
hoş geldin. umarım istediğin motora kavuşursun
-
Allah gonlune göre versin, aramıza hosgeldin [emoji4]
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR a hos geldın , umarım en yakın zamanda ıstedıgın motora kavusursun
-
-
Merhaba Anıl aramıza hoş geldin 8)
-
Hoşgeldin abi umarım herşey gönlünce olur 😊