Yaklaşık 3 ay önce RR-150lik aldım foruma yeni üye oldum. Hacettepe Tıp 4.sınıf öğrencisiyim. Sınavlar olmadıkça etkinliklere toplantılara gelmeye çalışırım. Cümleten kazasız belasız sürüşler :)
Yazdırılabilir Görünüm
Yaklaşık 3 ay önce RR-150lik aldım foruma yeni üye oldum. Hacettepe Tıp 4.sınıf öğrencisiyim. Sınavlar olmadıkça etkinliklere toplantılara gelmeye çalışırım. Cümleten kazasız belasız sürüşler :)
Aha öğrenci sayımız artıyor :) Aramıza hosgeldın kardeısm. Forumda ve yollarda aktıf olman dılegıyle :)
aramıza hoş geldin samsundan selamlar :)
Hoşgeldin Gürcan :Rockn Roll:
Gürcan aramıza hoşgeldin8)
Kardeşim hoş geldin ben de bilkentteyim kardeş sayılırız :D Her zaman aramıza bekleriz
Aramıza hoşkatıldın Gürcan Tekerin düz bassın :)
Hoşgeldin aramıza :) bekliyoruz buluşmalara :)
hoşbulduk cümleten :)
Gürcan hosgeldin
aramiza hosgeldiniz. insallah yarin ki bulusmada bulusup gorusucegiz. bu arada motorunuz hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle forumda ve yollarda aktif olmayi unutmayin
Aramiza hosgeldin kardesim bulusmada görüsmek üzere...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardes hos geldin :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin aramıza 8) motorunda hayırlı olsun :)
Aramıza hoşgeldin, motorunu kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğimle. Buluşmalarımıza da mutlaka gelmeye çalış, ilk motorunsa görülecek öğrenilecek çok şey var emin ol 8)
gürcan hoşgeldin motorun hayırlı olsun herzaman bekleriz forumda yolllarda aktif olursun inşallah :)
Bugün bakim ve buluşmaya katılacak sanırım dün telefonda konuştuk yeni kardeşlerimizle bulusmada buluşma fırsatı bulacağız. 2 yeni üye daha geliyor
Aramiza hosgeldin gurcan abi.moturun hayirli olsun Allah Kaza Vela vermesin.
Gürcan hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raptor Riders ailesine hoşgeldin kardeşim. Yeni regalin hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle :)
gürcan hoşgeldin aramıza hatasız kazasız sürüşler dilerim. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Hoş geldiniz.,.samsundan selamlar...
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldin dostum 😊😊
hoş geldin. kazasız keyifli sürüşler dilerim
RR a hosgeldın kardesım
Rr a hoşgeldin
Hosgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin Gürcan
Yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan aramıza hoşgeldin 8)
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin Gürcan
Gürcan hoşgeldin!
RR ailesine hoşgeldin kardeşim yeni motorun hayırlı olsun
Hoşgeldin Gürcan. Tekerin düz bassin
Merhaba Gürcan Ankara'dan aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah 8)
Gürcan hoşgeldin.
Aramıza hoşgeldin kardeşim :)
Herkese teşekkür ederim :) Cümleten kazasız belasız sürüşler :)
Aramıza hoşgeldin gürcan 8)
hosgeldin kardesim :)