Adım Korhan ben milas'ta üniversite öğrencisiyim ve hala okuyorum 2 ay önce jinlun marka (150) motorsiklet aldım. hubo nickli arkadaşım vesilesiyle aranızda bulunuyorum. Herşey gönlünüzce olsun en kısa zamanda görüşmek, tanışmak isterim...:)
Yazdırılabilir Görünüm
Adım Korhan ben milas'ta üniversite öğrencisiyim ve hala okuyorum 2 ay önce jinlun marka (150) motorsiklet aldım. hubo nickli arkadaşım vesilesiyle aranızda bulunuyorum. Herşey gönlünüzce olsun en kısa zamanda görüşmek, tanışmak isterim...:)
Korhan hoşgeldin, Muğla'daki oluşumda yerini alman ve nice güzel sürüşler yollar yapman dileklerimle Ankara'dan selamlar 8)
korhan aramıza hoşgeldin .forumda ve yollarda aktif olmayı unutma.muğlada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız
Korhan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Aramıza hoşgeldin.Forumda ve yollarda eksikliğini hissetmeyelim
Kardes hos geldin :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle8)
Aramıza hoşgeldin :)
hoş geldin aramıza :) forumda aktif olmayı unutma :)
RR a hosgeldın kardesım , forumda ve yollarda aktıf olman dılegıyle
Aramiza hosgeldin Korhan. İkinci bulusmamizda senide aramizda gormek isteriz. Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle. En kisa zamandada ehliyetini alarak motorunla birlikte, planladigimiz gezilerde aramizda olmani isteriz.
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoş geldin tekerin düz bassın 8)
Korhan hoşgeldin RR forumlarina..
Korhan Hoşgeldin RR ailesine...
Aramıza hosgeldin dostum
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık hiç kopamayacağın bir dostluğun içindesin, hoş geldin kardeşim
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Aramıza hosgeldin korhan abi.Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
Aramıza hoşgeldin Korhan, Ozan, Hulisi ve Mustafa ile tanıştım, süper bir ekip, o nedenle bence çok şanslısın...
Tekerin düz bassın.
Korhan hoşgeldin samsun teşkilattan selamlar...
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Korhan Muğla'dan aramıza hoş geldin 8)
Aramiza hoşgeldin :)
kardeşim aramıza hoş geldin bundan sonra hep birlikte daha güzel bir kardeşlik ve büyüme ile devam edeceğiz inşallah forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Hoşgeldin. Kazasız beledaız kullan inşanlah.
Hoşgeldin
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah tanışırım hepinizle elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım..
Korhan kardeşim Muğla'dan aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
hosgldın:)
korhan aılemıze hosgeldın kardesım zaten aynı ısı yaptıgımızdan dolayı hergun karsılasıyoruz senınle her hangı bır sıkıntıda ben ve arkadaslarım hepımız sana yardımcı olucaz tekerıne taş degmesın