Merhabalar RaptorRiders Ailesi,
Ismim Onur 26 yasindayim ve Bolu'dan katiliyorum. Suanda guzel bir regal raptor daytona 250 almayi planliyorum ve en kisa zamanda deri ceketimi cekip araniza katilmayi istiyorum :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar RaptorRiders Ailesi,
Ismim Onur 26 yasindayim ve Bolu'dan katiliyorum. Suanda guzel bir regal raptor daytona 250 almayi planliyorum ve en kisa zamanda deri ceketimi cekip araniza katilmayi istiyorum :)
Bolu dan onur raptorriders forumlarina hoşgeldin.. en kısa surede gönlündeki daytona ya kavusursunuz..
Hos geldin kardes. Umarim alirsin Daytonani en kisa zamanda :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosbuldum herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim 😊
Sony Xperia Z3
Aramıza boludan hosgeldın onur abi,ınsallah kısa sürede istediğin daytonaya kavusursun.
Tesekkurler Yigitcim insallah 😊
Sony Xperia Z3
aramıza hosgeldın :)
Aramıza hoşgeldin kardeşim 😊
Tesekkur ederim hosbuldum 😊
Sony Xperia Z3
RR Ailesine hoşgeldin dostum. Güzel ve büyük bir aileyiz. İnşallah en kısa zamanda gönlünde yatan motora kavuşursun,yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle...
Aynen eskiden beri hayalim chopper grubuna katilmak nette arastirdim ve guzel aktivitesi bol bir aile burasi 😊 iyi dilekleriniz icin tesekkurler herkesin gonlundekine sahip olur insallah 👍
Sony Xperia Z3
Doğru adrestesin dostum aramıza hoşgeldin :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldin kardeşim, umarım gönlündeki motoru alırsın. Şimdiden tekerin düz bassın😎
Aramıza hoşgeldin kardeşim hayalindeki motora en kısa sürede kavuşursun inşallah.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim :) herkesin tekeri duz bassin insallah kazasiz belasiz bu sevdayi surdurelim...
Sony Xperia Z3
RR a hos geldın onur . Umarım en kısa zamanda ıstedıgın motora kavusursun
Cok tesekkur ederim Ege 😊 Aracimi satip alacaktim guzel bir makina ama esimle bebek bekliyoruz (Jr. Chopperci yolda) araba ihtiyacim olacak suanda supriz bir para geldiginde alabilirim sadece 😊
Sony Xperia Z3
hoşgeldin aramıza :)
Hoşgeldin kardeşim.Herşey gönlüne göre olu inşallah.
Hosbuldum 😊 insallah cumlemizin 👍
Sony Xperia Z3
Amin 😊 Allah herkese nasip etsin 👍 ileride yan kasa alip Jr. birlikte tur atariz ahaha nazi kask lazim birde 😎
Sony Xperia Z3
Aramiza hosgeldin. Gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle. ama oncelikle Jr chopperci icin tebrikler. o heyecan bambaska 8)
hoşgeldin istediğin makinaya inşallah kavusursun
Hosbuldum tesekkurler. Kesinlikle oyle Ozan karmasik bir duygu anlatilmaz 😊
Sony Xperia Z3
Merhaba Onur Bolu'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun 8)
Mesajını aldım bolu'ya gelirsek sizin mekana uğrarız inşallah 8)
Tesekkurler Celil bey :) Insallah hepimizin gonlunde vardir bir canavar gerceklesmesi dilegi ile 👍 her zaman kapim acik RR 'ye
Sony Xperia Z3
Aramıza hoşgeldin. Gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle8)
aramıza hoş geldin kardeşim gönlündeki motora kavuşman forumda ve yollarda aktif olman dileğiylee
Onur aramıza hoşgeldin. En kısa sürede gönlündeki makineye kavuşup forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Dipnot: Deri ceketin korumalı olsun lütfen:)
Bolu'dan Onur Raptor Riders ailesine hoşgeldin. En kısa sürede Daytona'na kavuşursun umarım. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle..
Cok tesekkur ederim hepinize tek tek :) insallah biran once alip turlamalar baslayacagim :)
Not'a istinaden akimda mt armour ceket var fiyat yuksek ama once can guvenligi 😊
Sony Xperia Z3
aramıza hoşgeldin 8)
Hosbuldum :)
Sony Xperia Z3
Hoşgeldin dostum :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi