Merhabalar adım Tugay 21 yaşındayım İzmirliyim bu zamana kadar scooter kullandım ve ilk vitesli motorum olarak RR DD150E-2F modelini 2. el olarak aldım. Yeni olduğumdan dolayı bazı bilmediğim şeyleride sizlere danışmak istiyorum. Motorumu alalı henüz 1 hafta olmadı ama çabuk alıştım sürüşü rahat ve keyifli fakat birkaç sıkıntım var ilk olarak aklıma takılan vitesler.. İnternette gördüğüm özelliklere göre motor 5 vites diyor bu 1 N 2 3 4 oalrak mı yoksa 1 N 2 3 4 5 olarak mı çünkü ben motorumda 5. vites hissedemedim bazı durumlarda motor 5 i istiyor ama atıyorum vites yok.. Merak ettiğim sıkıntı motorumda mı yoksa bu modeli mi böyle kullanma kılavuzu vs. araştırdım ama bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Birde yeni olduğum için tanıdık usta yok İzmir ekibinin tavsiye edebileceği ilgili ve dürüst bir usta varsa eğer göstermek istoyrum çünkü günlük km saymıyor , kısalarım yanmıyor küçük bir bakımdan geçirmem şart acemiliğimden dolayı bunlara dikkat etmeden aldım umarım büyük bir sıkıntı çıkmaz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Buda motorum :)
http://s33.postimg.org/6rjafpe23/P_20160529_134909.jpg