Merhaba bodrum ilçesindeyim aileye katılmak için ne yapmam gerekir
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba bodrum ilçesindeyim aileye katılmak için ne yapmam gerekir
Hosgeldin Erdinc. isin en zor kismini gectin bile. sabah seni yolda yakalamakta zor bi isti benim icin :) kendini biraz daha tanitirsan daha ii taniriz. 2nci bulusmamizda senide aramizda gormek isteriz. guzel bi sezon geciricez hep birlikte.
erdinç merhaba hosgeldın grubumuza ve aılemıuze
Erdinç hosgeldin aramiza :)
Merhaba abi hoşgeldin aramıza 😊
Aramıza hoşgeldin. Ozan abinin dediği gibi zoru gectin zaten Forum u takip et ve aktif kullan gerisi gelir zaten.
HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdinç abi aramıza hoşgeldin :)
Ozan abi basta olmak uzere herkes yardimci olur zaten :) siz daha detayli tanitin krndinizi ardindan bulusmalarda yer edinin :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aramıza hoşgeldın.Forumda ve yollarda aktıf olman dılegıyle.
ilk adım bu :) kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur :) hoşgeldiniz
Merhaba Erdinç Muğla Bodrum dan aramıza hoş geldin 8)
Aramıza hosgeldınız
Hoş geldin Erdinç, katıldın bile :)
Erdinc aramiza hosgeldin. Forumda ve yollarda aktif olursan neden olmasin:)
erdinç hoş geldin aramızda senide görmek bizi çok sevindirdi inşallah bundan sonra dahada büyük bir aile olarak devam ederiz toplantıya senide bekliyoruz.. :) Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Raptor Riders ailesine hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileklerimle 8)
Öncelikle çok ama çok hoşbuldum bodrumda ben bilgisayar teknik servis işiyle ve masörlükle uğraşıyorum eşim müzisyen sağolsun kendisi profesyonel artçım :) yaşım 30 esasen istanbulluyum 8 ay oldu evleneli bodruma damat geldim diyebiriz bu aileye dahil olmak benim adıma onur duyduğum bir durum yaklaşık 13 yıldır motor kullanıyorum ve bir çok klüple iletişim halinde oldum ama bildiğiniz üzere genellikle saçma sapan bir hiyerarşi sistemleri falan eşim ve ben tam anlamıla yerine göre çoluğumuz çocuğumuzla gerçek bir aile arayışındayken tam ortasında bulduk kendimizi ozan şef sayesinde çok mutluyum bu durumdan
Hayırlı olsun kardeşim aramıza hoşgeldin,işin en zor kısmını atlatmışsın (acabaları yani)😃samsundan selamlar...👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsuna saygı ve sevgiler hoşbulduk tekrar