Evet Arkadaşlar bu titreşim denilen illet çok kötü birşey ne zevk bırakıyor insanda nede rahatlık :D
Hangi modeller balansörlü 2011 mi yoksa 2012 ve sonrası mı :D
bu titreşimi nasıl çözeriz bilen arkadaşlar yardımcı olun :D
Yazdırılabilir Görünüm
Evet Arkadaşlar bu titreşim denilen illet çok kötü birşey ne zevk bırakıyor insanda nede rahatlık :D
Hangi modeller balansörlü 2011 mi yoksa 2012 ve sonrası mı :D
bu titreşimi nasıl çözeriz bilen arkadaşlar yardımcı olun :D
Merhaba
Ben motor alırken sorduğumda 2012 ve altı modellerdaha titreşimli diye bilgi almıştım galeri İlyas'tan
Ama sanırım ikinci el biraz şans sanırım
V motor bi makine alirsan titresimi en aza indirmis olursun. Hatta 0 titresim oluyor diyen var. Onun disinda 2011 ve uzeri modellerin balansorlu oldugunu forumda okumustum. Elciklerini sungerimsi tarzda bir seyle degistirirsen ele titresim hic gelmiyor kendiminkinden biliyorum. Zaten ayaklara da oyle aman aman bi titresim yapmiyor 120-130u gecmedikce. Motorun yapisi kaynakli bi titresim oldugundan sanirim bunu cozmenin bi yolu yok :) (yanlis biliyor olabilirim)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: 2011 ve uzeri balansorlu dedigim yapi Daytona ve Spyder'a aittir.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende tam olarak anlamış degilim bazı 2011 ve sonrası bazılarıda 2012 ve sonrası titreşimsiz diyorlar bende tam anlayamadım ama elcikler için biraz yumusak elcik takıldıgında gidiyor ellerdeki titreşimler zaten 100-110-120 gidecegimiz için ne kadar az titreşim o kadar rahat yol ve zevklı yol
2011 sonrasında balansör başlıyor titreşimsiz denilen modeller. Benim motorum 2007 model DD250e-9 ama bende 110 a kadar titreşim hissetmiyorum. Bu benim arka dişlimin 2 diş ufak olmasından kaynaklanıyor olabilir. Normalde 90 dan sonra titreşim başlıyor çünkü.
Bende 2013 250 klasik var. Titreşimi pek hissettirmiyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal raptorlarda 2011 model çok az makinede balansör yok ancak 2011 de çıkanların çoğunda ve sonrasında üretilenlerde balansör var. titreşim balansörlülerde çok az diye biliyorum.
2011 Regal raptorlarda balansör olup olmadığının kontrolünü egsozuna bakarak anlayabilirsin eğer egsozun ortasında bir ek parça(katalizör) varsa balansörlüdür.
v motor tıtresımı azaltır motorunda cok tıtresım varsa eger kendın cözum uretebılırsın motorun sasiden baglanan yerlerıne bırer yay atırırsan sasiye verılen motorun tıtresım basıncı azalacagını dusunuyorum ben ve oguz arkadasım bunu yapmayı denıyecegız
Benim RR Bobber 350 var, doğruyu söylemek gerekirse titreşim biraz var. Özellikle 60-75 km arasında yan aynalarda çok belirgin bir şekilde görülüyor. Fakat 80 ve üzerine çıkmaya başladıkça titreşim sıfıra iniyor gibi. En azından bayağı azalıyor diyebilirim.
Merhaba
Aslında titreşim iyidir böbrek taşlarının düşmesine yardımcı oluyor.
2013 model regal raptor 250E-9B klasik modeli.Titreşim var ama çok rahatsız edici değil radyatör kapağında özellikle çok olduğunu fark ettim kapağı radyatörün kendisinden uzaklaştırınca titreşim baya azaldı.
rr 150cc'de 100'den sonra hafif titreşim var; ancak sıkıntı yaratmıyor.:sustum:
benim motorda 80 de sıkıntı yok 90 da başlıyor 100 ve üzerinde motorda duramazsın :D
250 daytonam için konuşuyorum titreşim 110 km den sonra ayaklarda hafif hissediliyor bu bence normal.Motorunuzun senkron ve subap ayarlarına baktırın ve motorun şaseye bağlantı noktalarını kontrol edin.
Valla bendede 80 civarında titreşimden aynalar iptal oluyor arkayı görmek çok sıkıntı 100 den sonrada sağlam bir titreşim giriyor onun üstüne çıkmaya cesaret edemedim zaten :D Aynalar için çözümü olan varsa fikirlere açığım :D
Tamam o zaman ilk fırsatta göstereyim abi sağolasın :)