Herkese merhaba adım uğur yabar öğrenciyim, yakın zamanda regal raptor alacağım, raptor riders ailesine katıldığım çok mutluyum umarım hepinizle güzel vakit geçiririm. :)
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhaba adım uğur yabar öğrenciyim, yakın zamanda regal raptor alacağım, raptor riders ailesine katıldığım çok mutluyum umarım hepinizle güzel vakit geçiririm. :)
RR a hosgeldın ugur
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aramıza hoşgeldin samsundan selamlar forumda aktif olmayı unutma :)
RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Umarım en kısa sürede gönlündeki daytonaya kavuşursun. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aileye hoş geldin dostum :)
Uğur hoş geldin krdşm8)
Aramıza hoş geldin kardeşim :)
Uğur RR ailesine hoşgeldin 8)
Uğur aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlündeki motora kavuşursun 8)
Uğur hoşgeldin umarım istediğin motora sahip olursun :)
RR Ailesine hoş geldin umarım en kısa zaman da motoruna kavuşur bu güzel duyguyu sende tadarsın.
Merhaba Uğur aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Hoşgeldin Uğur herşey gönlünce olsun.
Uğur hoşgeldin aramıza. En yakın zamanda istediğin makinaya kavuşursun inşallah :)
Uğur hoş geldin. En kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle keyifli forumlar
Hos geldin kardesim :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur hoşgeldin. umarım istediğin motora kavuşursun
Aramıza hosgeldın Abi ınsallah kısa sürede motoruna kavuşursun.keyifli forumlar.
aramıza hoşgeldin :)
ailemize hosgeldın ugur forumda aktıf olmayı unutma
Hoşgeldin uğur ;)
Uğur hoşgeldin aramızà doğru yerdesin
Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Aramıza Hoş Geldin uğur forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle... Muğladan Selamlar...
Hosgeldin aramiza :)
Aramıza hoş geldin Uğur, gönlüne göre bir makine bulman dileğiyle, Samsun'dan selamlar...
Merhaba kardeşim aramıza hoşgeldin 👍🏻
Hoşgeldin uğur inşallah istediğini alırsın motor içinde diğer şeyler içinde kazasız belasız sürüşlerin olsun forumda da yoldada aktif olman dileğiyle.. Muğladan selamlar
"Motorunuzun sesi alemin çenesini kapatmaya yetsin 😉" 😊
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin uğur bugünde dahil olmak üzere her perşembe haftalık buluşmalara katılarak bizimle yüz yüze tanışabilirsin 8)
hoşgeldiniz ...
Uğur hoşgeldin dostum
Hosgeldin ugur aramiza :) umarim en yakin zamanda motorunu alirsin
hosgeldin aramıza
Aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda gönlündeki makineyi alırsın
Samsundan bi selam daha getirdim sana dostum aramıza hoşgeldin [emoji4] [emoji106]
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldin Uğur:)