Çin malı da olsa sıkıntı da çıkarsa ben RR mi seviyorum diyen kaç kişi var? :soru?
Yazdırılabilir Görünüm
Çin malı da olsa sıkıntı da çıkarsa ben RR mi seviyorum diyen kaç kişi var? :soru?
Ben valla çok seviyorum motorumu :)
Düzgün yedek parça ve bakımları zamanında kullanılırsa kolay kolay sıkıntı çıkartmıyor. Tabi japon motoru gibi bas git olmuyor ama iyiki RR almışım diyorum
Xperia C3 cihazımdan gönderildi.
Her çıktığım geziden dönüşte zincir kapağı düşmesinden bıkmış olsamda bende motorumdan memnunum.
Ben demiyorum::)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her hangi bir silikon yapıştırıcı olabilir. Siyah silikonlar var mesela. Vidayı civatayı salmaz ama tornavidayla açmaya kalktığında ele gelir. Piston üstü manifold çıkışları yada egzoz bağlantılarına sıvı conta kullanılabilir. 300 dereceye kadar ısıdan etkilenmez
ben RR mu sevmiyorum neden çünkü RR um yok :cheesy:
Asya mı seviyorum :cheesy::cheesy::cheesy:
şuan rr sahibi olduğum için mecburiyetten seviyorum. ama japona asla hayır demem yani
Ben daytonayla ilk görüşte aşk yasadim, japonlarda böyle bir şey hissetmedim. Japona sadece sağlam diye binerim.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Tasarım olarak o chopper havasını RR veriyor anca. Ben dragstar falan diyordum ama suzuki intruder kafasındayım şuan. Chopper dediğin V motor olmalı diyorum ben. Birde şaft aktarma ve enjeksiyonlu sistem olunca of of. Ama ondada bi regal havası yok
ben çok sevıyorum yaslı sıyah kurdunumu :)
loctite 243 kullanın bi daha gevşemez.
Olsaydı severdik elbette :::::
RR candır gerısı heyecandır
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi vulcan s harley davidson dyna streetbob yada en önemlisi xdiavel im olmadıkca spyder ımı çok seviyorum erdem abi :) :cheesy:
Sevgili kardeşim Eren ve RR ailesi öncelikle eğer yukarıdaki motorların sahibi olsaydık muhtemelen burada olmayacaktık ve birbirimizi tanimayacaktik. Bu foruma üye olan insanların çoğu büyük bir oranla bir RR sahibi o!arak motor hayatina başladı. Belki sonra bir kısmımiz Japon sahibi olma şansına sahip oldu. Ben bu Çinli RR olmasaydı muhtemelen bir motor sahibi olmayacaktım. Tek yaptığım şey beklentimi fazla yuksek tutmamaktadır. Unutmayalım eger bu Çinli motorlar olmasaydı belki pek çoğumuz için motora binmek bir hayalden öteye girmeyecekti. Bu yüzden ben aşırı koteleme ve öteleme hatta bazı paylaşımlarda aşağılama yorumlarına katılmıyorum. Haa ileride param olursa inşallah ben de isterim bir Japon ama kendi Daytonami da minnetle yad ederim. 8)
valla cok sevıyom keratayı :D
kardesler motorunuzun bakimlarini yaptirdiktan sonra herhangi bir sorun cikarmiyor... RR bence turkiyedeki motorlarin %90 nindan daha yakisikli ve alimli duruyor gercektende oyle...motorumuza sahip cikalim.
http://s32.postimg.org/j2e061ps1/IMG_0548.jpg
http://s32.postimg.org/fbe2ul7sx/IMG_0752.jpg
bu motordaki karizma baska :)
Bende seviyorum :hastayız:
Olsada sevsek ya :D
Loktayt sıkarken dikkat edin bi daha açılmama riski var [emoji12] bu arada bende motorumu seviyorum tabiki bi harley degil ama motoruna olmasada tipine hastayım raptorun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla sıkıntı çıkarsa da nasıl bişey bilmiyorum ama seviliyor :)
En yakışıklı ortasınıf motor olduğu ve gözleri hep üzerinde topladığı için regalraptoru seviyorum :)
O kadar arıza kadı motorunda da olur :cheesy:
RR ilk goz agrim.. Motor sevdamin baslangic noktasi.. Teskilatla tanisma nedenim
İlk motorum olduğu için mi bilemem ama ben seviyorum yaa :D
I love RR :Rockn Roll: 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Öyle aman aman büyük değerlendirmeler yapabilecek teknik bilgi ve yetkinliğe sahip değilim lakin şunu söyleyebilirim ; Japondan öncesi son durak Regal Raptor..
Hey gidi günler hey! Bak raci 2016 yılında da savunmadayim :)
Benimki Honda CMX 250 çakması olmasaydı daha çok severdim :cheesy: ama yine de candır, sürüşü heyecandır :artiz: