-
Tanışma
Merhabalar. Foruma az sayılmayacak kadar süredir üyeyim. Kendimi tanıtmam gerektiğini henüz anladım. :cheesy: Ben Hakkı. İzmir'den katıldım, aranıza. Yaklaşık 1,5 senedir Spyder 250 kullanıcısıyım. İzmir içindeki arkadaşların tecrübelerinden de faydalanmak isterim.
Saygılar. 8)
-
memnun oldum arkadaşım aktif olman bizi sevindirdi tekrardan hoşgeldin..
-
RaptorRiders'a hoşgeldin8)
-
RaptorRiders'a hoşgeldiniz güzel vakitler geçirmeniz dileğimle 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
-
aramıza hosgeldın hakkı yolun daıma acık olsun forumda ve yollarda aktıf olman dıleğiyle :)
-
hoş geldin aramıza samsundan selamlar forum da aktif olursan aileyle daha çabuk kaynaşırsın hoş geldin aileye :)
-
RR a hosgeldın tekrardan
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
-
Aramıza hoşgeldin Hakkı.Bu akşamki buluşmaya bekleriz ;)
-
Merhaba Hakkı İzmir'den aramıza hoş geldin izimir ekibe katılmanın zamanı gelmişte geçmiş bile arayı hızlı bir şekilde kapaman lazım :)8)
-
Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
-
O zaman hoşgeldin aramıza : )
-
Hakkı hoşgeldin :) biraz geç kalmışsın tanıtmakta ama geç olsun güç olmasın :)
-
Hos geldiniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Birazcık geçte olsa (bende dAhil buna) aramıza hoşgeldin Hakkı, samsundan selamlar. .👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgelsin bulusmalara bekliyoruz :)
-
aramıza hoş geldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiylee... Muğladan Selamlar...
-
Aramıza hoş geldiniz Samsun'dan selamlar :)
-
Aramıza tekrar hoşgeldin Hakkı, İzmir'deki güzel ekibin buluşmalarında yer alırsan eminim hem güzel vakit geçirirsin hem de tecrübelerinden de faydalanırsın 8)
-
Samsundan bi selam daha sana :) aileye hoşgeldin :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hosgeldın hakkı abi,forumda ve yollarda aktif olman dılegıyle.
-
aramiza hosgeldin Hakki...Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
-
Aramıza hoşgeldiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aramıza hoşgeldin. Geç olsun güç olmasın :)
-
Herkese çok teşekkür ederim. Forumda da bazı şeyleri yeni çözebildim :) Hatta açtığım başlığı yeni bulabildim :utangaç: bundan sonra işten vakit buldukça buluşmalarda da bulunacağım :) Herkese teşekkürler, selamlar...
-
-
aramıza hoş geldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
-
Tekrardan teşekkürler herkese :)
-
RR ailesinee hosgeldin.... Yollarda ve formda aktif olman dileğiyle.... Rüzgarın bol olsun 😉
-
Hoşgeldin Hakkı kazasız sürüşler dilerim
-
Hakkı merhaba aramıza hoşgeldin .izmirde mükemmel bir ailemiz ekibimiz var .senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma