-
Aydın'dan selamlar
Her forumun değişmez kuralı tanışmak olduğuna göre Aydın'dan selamlar arkadaşlar.. İlk motorum ve ilk deneyimim RR Daytona 250 ile başladım ancak 1. hafta Egsozda sol ayak bileğimi yaktıktan sonra farkettim ki sürüş teknikleri olarak tecrübeli arkadaşların fikirlerinden ve deneyimlerinden faydalanmak gerekli... Hepinizin yolu açık olsun.. Selamlar...
-
Merhaba Mehmet Aydın'dan aramıza hoş geldin Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
-
samsundan selamlar aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun dediğin gibi ne kadar profesional olursan ol eğitim şart forumda aktif olduğun takdirde her soruna cevap alacağından eminim iyi günler :)
-
RR'a hoşgeldin makine hayırlı olsun kazasız belasız 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
-
Aramıza hoşgeldin motorunu güle güle kullanman dileğiyle...👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hos geldiniz:) egzostunuzu amyant bezi ya da cam elyafi ile sarip bu dertten biraz da olsa kurtulabilirsiniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldiniz :) eğerki yeni iseniz o egzozlardan elbet yanarsınız kural böyle :)
-
RR a hosgeldınız
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
İzmirden selamlar aramıza hoşgeldin
-
Mehmet aramıza hoşgeldin. Çözümü bazı arkadaşların belirttiği gibi Amyant yada Cam elyafı ile sararak bulabilirsin. Fakat yakma şekline bakınca ya şortla bindin motora yada kısa çorap giymiştin. Bunlara da dikkat etmek lazım. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
-
toprağım hoş geldin aramıza forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.. :)
-
Aramıza hoş geldin Samsun'dan selamlar
-
Hoşgeldin aramıza :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba mehmet aydından aramıza hosgeldın herkes sana elınden geldıgınce yardımcı olucaktır gerek surus konusunda gerek aksesuar gereksede motor aksamıyla sen forumda ve yollarda aktıf olmayı unutma sadece hosgeldın
-
-
Aramıza hoşgeldin Mehmet 👍🏻
-
Aydından mehmet hoşgeldiniz raptorriders forumlarina yeni daytonanizi Güle güle kullanın. .
-
Aramıza hosgeldın Mehmet abı,yenı motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın.
-
Bu kadar sıcak kanlı arkadaşların olduğu bir forum gerçekten görmedim... Şimdiden herkese teşekkürler.. Motora kısa çorapla bindim. Ancak artık botla biniyorum. Hava sıcak olsa da kullanma zevki herşeye değer... Amyant konusunu değerlendireceğim.. Selamlar...
-
-
Mehmet aramıza hoşgeldin. Aydın li birisi olarak Aydında da bir ekibin olmasını isterdim
-
aramiza hosgeldin..daytonan hayirli olsun. tekerine tas degmesin
-
Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileklerimizle :)
-
-
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle samsundan selam olsun😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
-
-
Hoşgeldin :) olur öyle gecmis olsun :)
-
Hoşgeldin dostum. Dikkatli ve keyifli sürüşler diliyorum.
-
Aydın'da bildiğim kadarıyla sadece TurkChopper grubu var.. Ayrı bir RaptorRiders neden olmasın ki.. O sebeple aydın'lı başka arkadaşlar var ise irtibata geçmek isterim. Zaten İzmir grubu bize mesafe olarak oldukça yakın...
-
Muğladan arkadaşlarım ve büyüklerim adına hoşgeldin. Tecrübe zamanla kazanılır yeter ki pes etme. Son yaralanman olur bu inşallah kazasız belasız sürüşlerin olsun...
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hoşgeldin aramıza daytonan hayırlı olsun güle güle sürmen dileğiyle :)
-
Aramıza hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
-
Hoşgeldin RR ailesine böyle ufak tefek kazalar olabiliyor:) hatasız kazasız sürüşler dilerim..
-
Hoşgeldin aramıza
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız
-
Muğla'dan selamlar hoşgeldin aramıza :)
-
-