Adım rüzgar, 19 yaşındayım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu yaz alacağım motorun keyfini sizlerle beraber sürmek için aranıza katılmak istiyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Adım rüzgar, 19 yaşındayım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu yaz alacağım motorun keyfini sizlerle beraber sürmek için aranıza katılmak istiyorum.
RR'a hoşgeldin kardeşimm inşaalh kısa zamanda kavuşursun istediğin makineye ankaradaki arkadaşlar bu konu için yardımcı olacaklardır iyi forumlar hoşgeldin tekrardan 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Aramıza hoşgeldin Rüzgar, en kısa zamanda tanışmak görüşmek üzere. Alacağın motorla ilgili de her türlü yardımı yapabiliriz, hatta madem Çankaya'dasın sen de şayet akşama filan Tiflis Caddesi'ndeki motosiklet dükkanına gelebilirsen (il sorumlumuz Aldora'nın işyeri) tanışır konuşuruz 8)
RR a hosgeldın
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rüzgar aramıza hoşgeldin gönlündeki motoru en kısa zamanda alirsın inşallah 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldin Ruzgar. Gonlundeki motora kavusman dilegiyle.
Aramıza hoşgeldin rüzgar Samsundan selamlar...👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin umarım lys nde motorunda gönlüne göre olur 8)
Rüzgar hoşgeldin RaptorRiders forumlarina.. işallah gönlünden geçen makinaya kavusursun..
Hoşgeldin Rüzgar. Tam bir motosikletçi ismin var.
rüzgar hoşgeldin aramıza forumu takip et ilk bulusmada bekliyoruz senide tanısmaya motorada bakarız yardımcı oluruz
Hoşgeldin Rüzgar :oky:
Merhaba Rüzgar Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun 8)
Rüzgar kardeşim aramıza hoş geldin İnşallah en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman ve forumda aktif olman dileğiyle Muğladan Selamlar....
ailemize hosgeldın ruzgar forumda aktıf olmayı unutma gercek kardeslıgı arkadaslıgı yardımseverlıgı burda bulabılırsın
Güzar hoşgeldin aramıza. Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. İnşallah en yakın zamanda tanışırız. Buluşmalara gelirsen hem ekip ile tanışmış hemde alacağın motor hakkında bilgi almış olursun
Hoşgeldin,Ankara'da müthiş bi ekip var güzel zaman geçireceğinden eminin :)
Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yapılacak olan buluşmayı iple çekiyorum :)
Aramiza hosgeldin kardesim sinavda basarilar ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hos geldin kardesim :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Bir an evvel gönlündeki motora kavuşursun umarım. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
Aramıza hoşgeldin dostum :))
aramıza hoş geldin kardeşim samsundan selamlar gönlündeki makineye kavuşman ve forumda aktif olman dileğiyle iyi geceler :)
Hosgeldin aramiza :)
Aramıza hoşgeldin 👍🏻
Aramıza hoşgeldin rüzgar 8)
RR'a hoş geldin :)
Rüzgar kardeşim aramıza hoşgeldin.İnsallah arkadaşlıgımız RR sayesinde kardeşliğe dönüşür.
Hoşgeldin aramıza :)
hosgeldin bro umarım ıstedıgın choppera kavusursun
Aramıza hoşgeldin sınavında başarılar en kısa zamanda istediğin motoru alman dileğiyle.
RR a hoşgeldin kardeşim :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi