Bana bunu yapacak bi yer söyleyin abiler ablalar beyler bayanlar oraya gidicem il 750 kmden fazla olmasın gidiş dönüş 1500 e razıyım 😳
https://s31.postimg.org/kdnd3hwcn/image.png
Yazdırılabilir Görünüm
Bana bunu yapacak bi yer söyleyin abiler ablalar beyler bayanlar oraya gidicem il 750 kmden fazla olmasın gidiş dönüş 1500 e razıyım 😳
https://s31.postimg.org/kdnd3hwcn/image.png
Dostum bunların bir çoğunu izmirde de halledebilirsin para ve zaman olduktan sonra herşey mümkün
Buna benzer bi gidonu Onder abimiz 125liradan yaptiriyo. Egzost yaptiranlar da var. Furkan'in dedigi gibi parayi basicam diyosan hepsini halledersin bi hafta icinde 😄
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok iyi görünüyor bencede izmirde bulabilirsin hem zamandan hemde para kazanmış olursun
Daytonayı bu hale getirmek icin baya bi para harcarsin. Sadece parcalarla bitmez ufak tefek bir sürü sorun cikar yapim aşamasinda arkadaslarinda dedigi gibi para ve zaman meselesi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yapacak egsozcu bulduktan sonra kolay.İstanbulda bu tarz yapan birileri vardı Ercandı galiba adı araştırmak lazım,İzmirde bilemem.Gidon bundaki 52 cm gibi 32 veya 42 daha rahat olur bence.Sanayiden güzel boyacı da bulursun sana kalan sadece sök tak ve para.Uğraşamam dersen ver custom yapan birine halletsin ama gereksiz geçirir haberin olsun.Kendin yaparsan en fazla 1000 1500 lira cıvarında kaliteki şekilde halledersin atölyeye verirsen 2 bin veya fazla isterler diye tahmin ediyorum soyguncu hepsi.Bu arada fotodaki Daytona çamurluklu Spyder bilginize.
aynen masası kısa spyder gıbı grldı banada +
bunu yapmanın öyle çok zor bir tarafı yok ki. arka sissy bar sökülecek, uygun bir eksoz yapılacak. birçok eksozcu yapabilir bunu, bakmayın çok şekil durduğuna gayet basit bir olay. kıvrımı verecek, sonra bir yere sabitleyecek.
gidon değişimi en zor kısmı. çünkü maalesef bizim gidonlar merkezde 30, elcik kısmında 22,5 cm geliyor. ona uygun bir gidon olursa ya da bir şekilde uydurulursa geriye gaz teli, debriyaj teli ve ön fren hortumu değişimi kalıyor. uygun parça bulmak biraz sıkıntı, bulunursa o da gayet basit bir işlem.
doğuş cuma günü buluşmaya geliyorsan konuşuruz abi bunu, gözünde çok büyütme.
Cuma günü gelmeye çalışıcam orda daha detaylı konuşuruz, bana bu egzozu yapamayacaklarını söylediler 1000 km olmasına az kaldı 😂 770 şu anda 👻
Gidon işi zor değil riser almak lazim