motorumu aldığımdan beri arka stop sadece fren basınca yanıyor motorumun arızalarınla uğraşmayı seviyorum bunun nedeni ne olabilir kendim yapabilirmiyim yoksa tarmirciye göstermem şart mı
Yazdırılabilir Görünüm
motorumu aldığımdan beri arka stop sadece fren basınca yanıyor motorumun arızalarınla uğraşmayı seviyorum bunun nedeni ne olabilir kendim yapabilirmiyim yoksa tarmirciye göstermem şart mı
Kardes al eline yildiz tornavida. Sok arka frenin camini. Ampulu cikar bi bak. Eger biri yanmissa o tel kopmussa sorun ampuldedir. Ki yuzde doksan sorun odur. Yok hala olmuyosa motorcuya oyle goster :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yok tek ampul. Amyant mi oluyo adi bilmiyorum da kablolari sarkan elektrik direklerini andiran iki ayri tel var. Onlari diyosan evet ondan bahsediyorum :D
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam hocam şimdi anladım muhtemelen o yüzdendir o zaman ben yeni ampül alayım eyv :D
Evet ampul değişince geçiyor :)
Sök ampulü al yanıya git bi yedek parça satan bir yere al aynısından tak yanıyosa senindir :D yanmazsa elektrik işlerinden anlarsan kabloları test olmazsada bi ustaya baktırırsın pek birşey tutmaz bence :)
baktım şimdi ampül patlamış :D
Stop kapağınin içindeki tellerden kopma yoksa ampule bakın derim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almışken iyi bi marka al ben osram öneririm kolay kolay patlamaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
aynı sorun bendede mevcut ve boyle farklı gorunuyor cokta hosuma gıttı duzeltmeyle ugrasmadım.
sorun ampüldeymiş 1.5 tl ye ampül aldım taktım düzeldi :cheesy: