-
Milas'dan Selamlar
Öncelikle herkese selam diyerek başlamak istiyorum. Ben Samsun'luyum Milas'da ikamet ediyorum adım Burak Deniz Türkoğlu, 21 yaşındayım. 2011 Model Asya Pars motorum var. Uzun zamandır bu tarz böyle bir gruba katılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. Mustafa Özkaya isimli arkadaş sayesinde sizlerle tanışıp grubunuza katılmak ve RaptorRiders aliesinin bir üyesi olmak istiyorum.
-
Merhaba Deniz Muğla Milas'dan aramıza hoş geldin 8)
-
-
Kardeşim tekrardan hoşgeldin aramıza :)
-
-
Hosgeldin kardesim iyi ki durdum yaninda beni kirmadigin ve grubumuza uye oldugun icin cok tesekkur ederim ailemize hosgeldin
-
Aleykum selam aramıza hoşgeldin :)
-
Aynen kardeşim iyi ki durdun yanımda. İyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş misali güzel bir şey oldu :)
-
kardeşim aramıza hoş geldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
-
Hos geldin kardesim :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
-
Samsundan selam olsun hoşgeldin kardeşim :))
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza Hoş geldin Deniz abi.
-
Herkese tekrardan teşekkür ederim inşallah gruba layık birisi olurum 8)
-
RR'a hoşgeldin Deniz, Muğla grubunda yerini alman, yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin etkinliklerde senide görmek isteriz forumda, aktif olman dileğiyle 👍🏻☺ Muğla olarak çok güzel büyüyoruz nazar değmesin 😊😊
-
Kardeşim, dostum hoşgeldin
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramiza hosgeldin Deniz. gittikce buyuyoruz bu olusumda seninde bulunman sevindirici. konustugumuz gibi forumda aktif olmani ve onumuzdeki bulusmada senide aramizda gormek isteriz. tekerin duz bassin
-
Hosgeldin kardesim ailemize...
-
Burak öncelikle hoşgeldin. Muğla da büyümekte olan bir ekibimiz var senide aramızda görmek isteriz.
-
-
Herkese teker teker teşekkür ederim. Böyle güzel bi aileye katıldığım için bende memnum oldum. İnşallah sizde benden memnun kalırsınız. Etkinliklere elimden geldiği kadar katılmaya çalışacağım. Tekrardan Teşekkür ederim.8)8)
-
Merhaba Deniz, Milas'dan aramıza hoşgeldin.
Antalya - Merkez
-
Bodrum'dan srlamlar deniz.hoşgeldin aramıza :)
-
aramıza hoş geldin kardeşim
-
Raptorriders a hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle.