-
İzmire Veda...
Bir süredir foruma yazamadığımın farkındayım. Belki toparlayamadım, belki kendim de kabul etmeyi bekliyordum. Elim varmadı bunu yazmaya fakat hepimiz için gerçeği kabullenme vakti:)
Bilmeyen ve yeni arkadaşlar için ufak bir özet geçeyim. 12.01.2015 tarihinde İzmir'e gelmemle birlikte başlayan maceram, 06.02.2015 tarihinde ilk motorumu almamla birlikte devam etti. Ardından 08.06.2015 tarihinde RaptorRiders'a ilk kayıt olduğum tarihle birlikte büyük mücadele başladı.
15.08.2015 tarihinde RaptorRiders Full Patch Member olmamla birlikte en büyük mücadelenin ilk ayağı olan İzmir İl Teşkilatı kurulma çalışmaları peşinden geldi.
16.09.2015 tarihinde toplamda ben dahil sekiz kişilik bir ekiple bu işe baş koyduktan sonra meyvelerini çok güzel bir şekilde almaya başladık. Türkiye'nin bir çok ilindeki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık İzmir ekibi olarak. Tabii akabinde de İzmir İl Sorumlusu ünvanı da yanında geldi:)
-Tuğrul Baylan
-Furkan Canbolat
-Hikmet Şenay
-Ahmet Ateşler
-Barış Oral
-İbrahim Yılmaz
-Burak Bilici
-Ufuk Üzgün
Yukarıda ben dahil adını yazdığım isimlerin hepsi İzmir'in Kurucu Üyeleridir. Kuruluştan, İzmir'den ayrıldığım güne kadar öyle güzel günlerimiz, öyle harika etkinliklerimiz oldu ki; kulübüne ve kardeşlerine dört elle sarılmayan hiçbir üyenin, hiçbir teşkilatın asla sahip olamayacağı manevi değerlere sahip olduk hep birlikte.
İzmir'in altını üstüne getirdik, gecenin bir vakti buluşup yağmur çamur demeden kardeşliğimizi sürdürmeye devam ettik. Acı, tatlı çok güzel günlerimiz oldu. Ardından da 11.04.2016 tarihinde tüzüklerin yayınlanmasıyla birlikte İzmir İl Sorumlusu görevimi Hikmet Şenay kardeşime devredip Koordinatör'lük görevime başladım.
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi İzmir'deki maceramın da sonuna gelmiş bulunmaktaydım. Geçtiğimiz hafta İzmir'de iş amaçlı bulunduğum proje sonlandı. 17.06.2016 tarihinde Veda toplantısı yaparak tüm kardeşlerime veda ettim.
Bugün İstanbul'a dönüşümle birlikte ilk iş günümdü. Hiç bitmeyen bir ızdırap gibiydi adeta. Trafik, gürültü, stres hiçbir zaman bitmiyor bu şehirde. İbrahim kardeşimin dediği gibi: İstanbul'da motosiklet bir kaçış, İzmir'de zevktir!
Belki öz kardeşim olsaydı bu kadar sevmeyecektim ama ayrılırken sanki kendimden bir parçayı da orada bıraktım sizlere. Yalnız kurucu üyeler değil, tüm yelekli, aday ve deneme sürecinde olan kardeşlerim; hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız, iyiki tanımışım sizi. Şehirlerimiz ayrı olsa da birbirimize ulaşacağımız yollar aynı.
İzmir'deki tüm kardeşlerime RaptorRiders'in yelekli üyesi, İzmir Teşkilatının Kurucu Üyesi, Eski İzmir İl Sorumlusu, Türkiye Teşkilatlar Koordinatörü olarak teşekkürü borç bilirim. Hepinizin yeri bende her zaman ayrı olacak.
Sevgiler.
tb
http://i.hizliresim.com/4lzAA4.jpg
-
En kisa zamanda gittigin hizla geri donmeni temenni ediyorum. Sensiz bi parcasi eksik kalacak Izmir'in. Seviliyorsun kardesim, abim...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Sende çok seviliyor ve saygı duyuluyorsun kardeşim.Bana RR ı sevdiren insansın. Hiç gelmeyecek miş gibi yazmışsın fakat sizin şirkette anladığım kadarıyla kararlar ani değişiyo belli olmaz yarın bi bakmışsın seni buraya geri göndermişler.
-
Hakkında hayırlısıni diliyorum :) nerede huzurluysan umarim orada yasayabilirsin:)
-
Bu mevsim RR ankara ve izmir için bildiğin sonbahar oldu abi 😞
-
Kardeşim ne kadar tartissak da gulsekte izmirde her zaman bir evin bir ailen kardeşlerin var bunu unutma unutursan motorun bozulsun kardes benim seviyoruz seni
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İş bak kardeşim burdan. Daha birlikte yapacak çok kilometremiz var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Valla ne diyeyim, kardeşimden ayrılmak zor geldi. Hala çıkıp toplantıya gelecek "ihtiyar..." napıyon diyecek diye bekliyorum :(
artık istanbula her fırsatta gelmek için bir sebebim var :)
-
Henüz yeni katılmama rağmen öylesine sevdirdin ki kendini sanki çok yakın bir dostumdan ayrılıyormuş gibi hissettim o gitmeden önceki veda konuşmanda.. En kısa zamanda bir iş çıksada gelebilsen yine İzmire..
-
:cry: Ya arkadaş kaç para lan bir iş toplaşıp aylık verelim:cry:
-
Başlıkta genel olarak bir hüzün havası hakim olmuş. Dağıtmaya geldim. ::::: Birlikte güzel zamanlar geçirdikten sonra veda anında bunun olması normal tabi. Ama hiç merak etmeyin, İstanbul İl Teşkilatı' mız sevgi dolu kucağını açmış bulunmaktadır :::::
-
Gel Tuğrulum gel.Biz izmirin yokluğunu aratmamaya çalışırız sana.:Rockn Roll:Belli mi olur yolunuz bir gün tekrar kesişir belki :)
-
Aman arkadaşlar emanetimize iyi bakın Tuğrulum ara sıra kaç gelsen gene yokluğunu aratma burda izmir için çok emek verdin güzel bir kardeşlik oldu emeklerin için çok teşekkürler her zaman ve her daim yanındayız kardeşim
-
Tuğrul , okurken duygulandım yazarken seni tahmin bile edemiyorum. Herşey gönlünce olsun kardeşim ayrılık zor ama daha paylaşacak çok zamanımız yolumuz var İstanbul'daki yeni işinde sana kolay gelsin bro
-
Arkadaşlar Tuğrul emin ellerde bizde ona sizin kadar iyi davranıp hatta ona bir hoş geldin tuğrul'cum deyip aramıza alıp hunharca sevgimizi göstermeyi düşünüyorum :hastayız::p:):Rockn Roll:
-
Abi İzmir'de de bir ailen var fırsat bulduğun her boşlukta çık gel arayı fazla açmıyalım :D RR İZMİR sana minnettar...
-
Dostum son 2 buluşmada karşılaşabildik seninle, içtenliğin ve samimiyetin yetti ☺ Herzaman grl, mümkün oldukça görüşürüz inşallah. Bugün haftalık buluşmamız var işte bizimde sen istanbulda takıl 😂😂😂😂 ahahaha 😋
-
Her ne kadar daha önce bi arada olmasakta tanıştığımız gün yılların samimiyetini çıkarır gibi vedalasmamizin acısı hala sırtımda abi :)) yeni işinde ve hayatında mutluluklar. RR denince aklıma gelen ilk isim sen olacaksın [emoji109][emoji1]
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Tuğrul' um,
Sen hem Raptor Riders' a günden güne büyüyen bir il teşkilatı, RR İzmir üyelerine ise bitmeyecek kocaman bir kardeşlik armağan ettin. Yağmur çamur, soğuk/sıcak demeden her seferinde motoruna atlayıp taa Aliağa' dan kalkıp geldin.
Bugün gurur duyduğumuz bir il teşkilatımız varsa, bunda en büyük emek senin. Emeğine, yüreğine sağlık kardeşim, iyi ki varsın.
İzmir nadir rastlanan güzellikte bir kadın gibidir. Yaz aşkına benzer bu şehir....görürsün, aşık olursun adamın kimyasını değiştirir.
Ondan daha güzel bir kadın görürsün, etkilenirsin, ama bir şeyler eksiktir...öyle aşık olamazsın :cheesy:
Ben inanıyorum ki, araya çok zaman girmeden yolun yine bu şehir ile kesişecek ve bu kez daha uzun soluklu olacak. O güne kadar aramızdaki mesafe ise sadece km saatlerimiz üzerinde dönüp duracak olan rakamlardır kardeşim. Hep yanımızdasın, hep yanındayız 8)
İlk fırsatta atla gel, arayı çok açma :Rockn Roll:
-
Sayın koordinatörüm umudumuz bodruma yerleşmen :) :) :)
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hayırlısı olsun ben daha o kadar yeni katıldımki aileye ona ragmen herkese cok alıstım....ayrılmak zor gelirdi banada ama eminimki istanbuldaki RR ailesi coktannn basmıştır bagrına :) unutmakii milastada geniş bi ailen var canın ne zaman gözleeme isterse beklerizzz milastan slmlar olsun 8) 8)
-
Her ayrılık yeni bir başlangıç aslında dostum.. İzmir ve biz sana çok şey borçluyuz. Lakin hayat bu... Gönüllerin bir olduğu yerde ne ayrılık var ne de uzak kalmak ! Hem Celil Başkan'ın dediği gibi ''İstanbul sana sevgisini hunharca göstermeye hazır '' :) Seviliyorsun budan daha güzeli var mı? Öykünün yeni sayfalarına selam olsun ..
-
Abi okurken duygulandım alıştığın bir yerden evinden ayrılmak ne kadar zordur iyi bilirim inşallah bu seni kötü etkilemez hayatın İzmir'de iken nasılsan İstanbul'da daha iyi olman dileğimle
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi