Herkese merhabalar, ben de Ankara'dan aranıza katılıyorum, henüz motosikletimi yeni aldım, umarım sizlerden bol bol yardım alır, :) bilgim olan konularda da katkı sunarım, herkese güzel ve kazasız sürüşler !
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhabalar, ben de Ankara'dan aranıza katılıyorum, henüz motosikletimi yeni aldım, umarım sizlerden bol bol yardım alır, :) bilgim olan konularda da katkı sunarım, herkese güzel ve kazasız sürüşler !
aramıza hoşgeldin. motorun hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim
Aramiza hosgeldin Emrah. Yeni motorun hayirli olsun. Ankara ekibinin bulusmalarina katilarak, ailenin parcasi olmaya devam edebilirsin. Bodrum'dan selamlar
Hoşgeldin abicim. Ankara'dan selamlar,motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :) 8)
Ankaradan aramıza hoşgeldin Emrah abi Kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Aramıza hoşgeldin abi 👍🏻 Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 😊
RaptorRiders ailesine hoşgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramiza hosgeldin emrah abi yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz insallah.Bulusmalara bekleriz.
Emrah abicim merhabalar hosgeldiniz.buluşmalara katılarak sormak istediklerinizi veya sorunlarınızı bizlerle paylaşıp sorulara cevap bulabilirsiniz. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle
Motorun hayırlısı olsun aramıza hoş geldin
Hosgeldin abi motorun hayirli olsun en yakin zamanda gorusmek tanismak isteriz
Hoşgeldin Emrah abi hayırlı olsun yeni motorun. Kazasız belasız iyi günlerde kullan :)
aramıza hoşgeldin samsundan selamlar abi :)
Aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emrah hoşgeldin raptorriders forumlarina.. Güle güle kullan makinanı..
Hoşgeldin abi :)
Emrah,
Aramıza hoş geldin. Makinen hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim...8)
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Emrah abi aramıza hoşgeldin, Ankarada müthiş bir ekip var umarım en yakın zamanda onlarla tanışırsın, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın :)
Merhaba Emrah Ankara'dan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
Hoş geldin Emrah. Tekerin düz bassın
Emrah aramıza hoşgeldin, motosikletin hayırlı olsun, birlikte nice kmlere diyelim. En kısa sürede görüşmek ve yüzyüze de tanışmak dileğiyle 8)
Hoşgeldin doğru yerdesin. Samsundan selamlar [emoji4]
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoş geldin. Keyfin, tadın eksik olmasın.
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Emrah hoş geldin keyifli sürüşler
aramiza hosgeldin emrah ☺ tekerine tas degmesin, gorusmek dilegiyle;)
Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
Samsundan bi selam daha getirdim aramıza hoşgeldin abi hayırlı olsun :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aramıza hoşgeldin abi forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle farın ve yolun daima açık olsun
Hos geldiniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramiza hosgeldin. İlk bulusmada gorusmek dilegiyle ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
aramıza hoşgeldin 8) çoğumuz tatilde ama yine de toplantılara bekleriz
Aramiza hosgeldin :)
aramıza hoş geldin makinan hayırlı olsun hatasız kazasız sürüşler dilerim. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
emrah ankaradan aılemıze hosgeldın öncelıkle forumumuzda ve toplantılarımızda mutlaka aktıf olmanı rıca ederım senden yolun daıma acık olsun tekerıne tas degmesın
abicim ailemize hoşgeldin forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle tekerinde taş değmezin
Herkese sıcak karşılama ve güzel dilekler için tek tek teşekkür ederim! Ben de kısa sürede aranızda olmayı isterim, şimdilik ehliyetimi almadığım için antrenman seviyesindeyim :)
Hoşgeldin dostum aramıza. Ehliyeti en kısa zamanda alman dileğiyle iyi surusler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi