Merhaba, ben volkan aranıza yeni katıldım. İkinci motor olarak beyaz 6c sahibi oldum, çok keyifli bir motor.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba, ben volkan aranıza yeni katıldım. İkinci motor olarak beyaz 6c sahibi oldum, çok keyifli bir motor.
Merhaba aramıza hoşgeldin 👍🏻 motorun hayırlı olsun yollarda ve forumda aktif olman dileğimle ☺
Hoşgeldiniz yeni makinanı z hayırlı ugurlu olsun.. kazası belası z sürüslerr dilerim..
Hoşgeldin Volkan. Tekerin düz bassin
Merhaba Volkan aramıza hoş geldin yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
İstanbuldan aramıza hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin yollarda ve forumda aktif olman dileğimle :) 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Tesekkurler arkadaslar, tekeriniz her daim duz bassin.
Hos geldiniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoş geldin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoşgeldin. Yeni motorun da hayırlı olsun 8)
RR a Hoşgeldin Volkan
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
Aramıza hoşgeldin abi motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler.
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler :)
aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı uğurlu olsun hatasız kazasız binmen dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma 8)
hosgeldin RR AİLESİNE.....Hayırlısı olsun yeni motorun hatasız kazasız kullanman dilegiyle....
aramıza hoşgeldin.. daytonan hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle yollarda ve buluşmalarda aktif olursun umarım.
RR ailesine hoşgeldin forunda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle farın ve yolun daima olsun
Aramıza hoşgeldin :)
aramıza hoşgeldin samsundan selamlar
aRamıza hoş geldin motoRun hayırlı olsun tekerin düz bassın :artiz:
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun. Forumda aktif olman dileğimle. Kocaelide ufak ufak toplanıyoruz seni de aramızda görmek, tanışmak isteriz.
Aramıza hoşgeldin volkan. Makinana zevk ile binmen dilegimle iyi sürüşler :)
aramıza hosgeldın volkan forumda ve yollarda aktıf olman dılegıyle eger kı motorunla ılgılı bır aksaklık olursa bızımle paylasabılırsın ben ve arkadaslarım abılerım sana her konuda yardımcı olacaklardır