-
Herkese Selamlar !
Merhaba arkadaşlar ben Barbaros, Maltepe'de ikamet etmekteyim. Geçen haftaki Kadıköy toplantısında sizlerle tanışmış oldum ve gerçekten de memnun oldum. Harika bir ortam ve kaliteli bir kitlenin bu çatı altında toplandığının yaşam pratiğini yapmış oldum. Anadolu yakası sorumlumuz Süleyman Bal abimin önceki klasik makinasının (REGAL-RAPTOR DD 250E - 9B) yeni yol arkadaşıyım, bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyorum (:
Motorum ve ben her hafta sizlere eşlik etmek niyetindeyiz. Herkese iyi günler, keyifli sürüşler!
-
Barbaros aramıza hoş geldin.8)
Benim eski :) , senin yeni makine hayırlı olsun, kazasız sorunsuz gönlünce binlerce km.'ler senin olsun. Tekerin düz bassın, rüzgarın bol olsun. 8)
Formu takip edersen buluşmaları, seyahatleri takip edebilir ve katılım sağlayabilirsin. Telefonum zaten sende mevcut. sıkılmadan arayabilirsin.
-
Merhaba Barbaros aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan 8)
-
hayırlı olsun barbaros, çok daha fazlasını görebilirsin yollarda ve toplantılarda aktif olman dileğiyle
-
Hos geldin :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin 👍🏻 Forumda aktif olman dileğiyle ☺
-
Aramıza hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileğimle :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin, RR ortamı insanı içine çekiyor gerçekten :) Keyifli sürüşler..
-
barbaros aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.. Muğladan Selamlar...
-
Barbaros hayırlı olsun, hosgeldin..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
abi aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğiyle tekerine taş değmesin
-
-
ailemize hoş geldin lastiğin düz bassın :artiz:
-
Barbaros aramıza hoşgeldin yeni makinan hayırlı olsun iyi sürüşlerin olsun
-
Barbaros hoşgeldin aramıza. . Yeni makinan i Güle güle kullan..
-
Herkese tekrardan çok teşekkür ederim (:
-
merhaba barbaros aramıza hos geldın ıns senı toplantılarda ve toplu suruslerde bol bol goruruz forumumuzu da unutmayalım mugladan selamlar
-
Aramiza hosgeldin. Bodrum'dan selamlar.
-
Aramıza hoşgeldin Samsundan selam olsun :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Motorun hayırlı olsun, hoşgeldin :)
-
Aramıza hoş geldin arkadaşım
görüşmek üzere
-
-
Barbaros aramıza hoşgeldin kardeşim 8)
-
Aramıza hoşgeldin barboros bu haftaki buluşmamızada bekleriz, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
-
Hoşgeldin barbaros tekerin düz bassın
-
Aramıza hoş geldin....sorunsuz sürüşler dilerim :)
Doğma büyüme kadıköylü olarak 9 yol oldu orayı terkedeli...şimdi görünce özlediğimi farkettim...boğanın ordan modafan ve barlar aokağından geçerken benim için düt diyip selamımı iletin oralara:(
-
Hosgeldin ailemize hayırlı olsun.... Yollarda ve formda aktif olman dileğiyle
-
hoş geldin kazasız sürüşler dilerim
-
Aramıza hoşgeldin :) forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle iyi sürüşler :)
-
aramza hoşgeldin. forumda ve toplantılarda aktif olman dileğiyle. tekerine taş değmesin
-
-
Izmirden selamlar hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...