Raptorriders Bodrum Teşkilatı Aday Üyesi "HuBo" kullanıcı isimli Hulusi BOZKURT kardeşimizin bugün doğum günü. Kendisine RaptorRiders Ailesi olarak "İyiki doğdun" diyoruz.
https://s31.postimg.org/pibo7w4lj/happybirthday.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Raptorriders Bodrum Teşkilatı Aday Üyesi "HuBo" kullanıcı isimli Hulusi BOZKURT kardeşimizin bugün doğum günü. Kendisine RaptorRiders Ailesi olarak "İyiki doğdun" diyoruz.
https://s31.postimg.org/pibo7w4lj/happybirthday.jpg
İyiki Doğdun Hüseyin abii :)
Hulusi Doğum Günün Kutlu Olsun :Rockn Roll:
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nice saglıklıı yaslar hayat arkadasımm... İyikii doğdun iyikii cıktın karsıma.... Kocaman ailemizle nice güzell yıllara...
🎂🎂🎂🎂
Abilerin abisi doğum günüm kutlu olsun yine mutlu yıllara :):) Mutlu günler yeni yaşınla birlikte seninle olsun kötü gün yüzü görmemeni umut ediyorum :Rockn Roll::Rockn Roll:
Nice mutlu, güzel yıllara 8)
Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu senelere.
doğum günün kutlu olsun.. nice mutlu, sağlıklı ve motorlu yaşlara arkadaşım.
Nice birlikte senelere ve kilometrelere kardeşim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nice yillara Hulusi abicim. Tuba'ya selamlar :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abimm doğum günün kutlu olsun. Birlikte nice güzel günlere, km' lere, kocaman ailemizle bol kahkahalı günlere abim :cheesy:
Hulusi iyi ki doğdun, iyi ki aramızdasın kardeşim. Sağlık sıhhat dolu nice senelere :Rockn Roll:
Hulusi doğum günün kutlu olsun nice bol sürüşlü yıllara.
Allah sevdiklerinle beraber uzun mutlu bir ömür versin :)
nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim
Sağlıklı, mutlu, sürüşü bol nice yıllar, doğum günün kutlu olsun.8)
Vay güzel abim :) biz pastanı da yedik ama tekrardan buradan kutlayayımm :) nice mutlu senelere iyi ki doğdun abi :)
Sevgili Güzel Ailemmm hepinize çok çok teşekkür ederim bu güzel günde beni yanlız bırakmayıp benim için iyi dileklerde bulunduğunuz için İnşallah bundan sonra hep beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu ve kazasız belasız bol sürüşlü nice yıllar geçiririz. Tekrardan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Hepinizi Seviyorum Güzel Ailemmm
dogum gununuz kutlu olsun
Mutlu yıllar
Nice sağlıklı mutlu yıllara 8):Rockn Roll:
Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Nice mutlu senelere hep birlikte inşallah.
Doğum günün kutlu olsun. Ailen ile nice sağlıklı mutlu yaşların olsun.