-
Milastan Selamlar
Merhabalar İsmim Ufuk milasta ikamet ediyorum. 25 yaşındayım. Mustafa ve Hulusi Arkadaşımın önüme atlaması sonucu raptorriders ile tanışma fırsatım oldu. İnşallah bende bundan sonra sizlerle beraberim Herkeze milastan selamlar.. Farınız açık olsun tekerinize taş değmesin.
-
Hayırlı olsun kardeşim. Seni de aramızda görmekten mutlu olduk. Tekerin düz bassın en kısa sürede milasta görüşmek üzere :)
-
kardeşim aramıza hoş geldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.. tekerin düz bassın :)
-
Ufukcum ikimizede hayırlı olsun fazla yanlamadan düz gitmen dileğiyle grşrz 😀
-
-
hoş geldiniz. yolunuz açık olsun.
-
-
Hoşgeldin aramıza 👍🏻 forumda aktif olman dileğiyle ☺
-
ailemize hoşgeldin :) forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle farın ve yolun daima açık olsun :)
-
Hosgeldin ufuk. Bu aksamki bulusmaya katilamasanda bir sonraki bulusmada senide gormek isteriz.tekerin duz bassin
-
-
Sagol kanka ayni dilekleri bende sana sunuyorum☺
-
Insallah birdahaki bulusmada aranizda olacagim
-
Hoşbuldum,hepinize gostermis oldugunuz yakinliktan dolayi tesekkur ederim,trkerinize tas degmesin☺
-
ufuk dostum hosgeldın aılemıze artık sende bızım aılemızdensın bol bol rahatsız ederım hotersta senı :)
-
Aramıza hoşgeldin :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
aramıza hoşgeldin kardeşim :)
-
Hosgeldin RR ailesine.... ailemiz hızla büyüyor :) yollarda ve formda aktif olman dilegiyle ....
-
Hoşgeldin ufuk buluşmalarada aktif katılımlarınızı bekleriz
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi