-
Merhaba
Ben görkem ızmırden aranıza katıldım toprakege abımın sayesınde.okuyorum okulun haricinde baristalık yapıyorum amakısa zamanda dövme işine giricem en yakın zamanda bulusmalara katılmak ve sızlerle tanısmak ıstıyorum . Henuz bır motosıkletım yok bu konuda da yardımlarınızı beklıyorum . Herkese ıyı gunler . Tekerınıze taşdeğmesin.
-
Kardesım hosgeldın aramıza . Insallah sana da en yakın zamanda gonlundekı makıneyı bulacagız . Bulusmalarda ve forumda aktıf olman dılegıyle :))
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Kardesim hos geldin :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Görkem hoşgeldin en kısa sürede hayalindeki motora kavuşman dileğiyle..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aramıza hosgeldin görkem umarım istedigin motosıklete kavusursuN.
-
Aramıza hoşgeldin inşallah kısa sürede aradığınız motora sahip olursunuz
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
kardeşim aramıza hoşgeldin gönlündeki motora kavuşman forumda aktif olman dileğiyle...
-
Görkem hoşgeldin raptorriders forumlarina yakinda gönlüne göre bir makina bulursun umarim
-
Hosgeldinn RR ailesine.... En kısa zamanda gönlünden gecen makinaya kavuşman dileğiyle milastan slmlar....
-
Kardeşim/Abim aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda kendine göre uygun bi makine alırsın :) forumda aktif olman dileğiyle :)
-
görkem aramıza hosgeldın kardesım forumda aktıf olmayı unutmayalım
-
Aramıza hoşgeldin görkem...umarım ki yakın zamanda dilediğin makinaya kavuşur bizlerle sürüşlerde de buluşursun...
EVREN
RaptorRiders Bodrum
-
Kardeşim aramiza hoşgeldin umarim diledigin motoru en kisa surede bulursun :)
-
Hoşgeldin dostum en kısa zamanda motora kavuşman dileğiyle birde bütçeni söylersen elimizden geldiğince öneride bulunabiliriz
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
RR ailesine hoşgeldin kardeşim inş gönlündeki makineye kısa sürede kavuşursun8)
-
Aramıza hoşgeldin, gönlündeki makineyi en kısa sürede bulursunn umarım, dövme işine el atarsan bakarsın bir süre sonra airbrush da yaparsın belli olmaz :)
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim :) Forumda aktif olman dileğiyle. 8)
-
Hepinize çok teşekkür ederim umarım sizinle sürüş yapma fırsatım olur
-
Kardeşim hoşgeldin. Forumda aktif oldukca bizlede hep iletişimde olursun. Makineni en kısa zamanda alman dileğiyle. Bu arada 6 senelik dövmeci olarak sana tavsiyem hiç girme işin iyice b*ku çıktı. Kendine iyi bak!
-
Hoşgeldin kardeşim. İnşallah hayallerini en kısa sürede gerçekleştirebilirsin
-
görkem kardeşim aılemıze hos geldın forumda aktıf olmayı unutmayalım :)
-
Merhaba Görkem İzmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun
-
-
Görkem aramıza hoşgeldin.
-
Hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...