-
RR Ailesine Selamlar
Tekrardan herkese merhabalar
Can kilercik istanbul beylikdüzünde oturuyorum 1.5 aydır spyder modelin motorum var ilk motorum. Gruba bi 10 gün önce üye oldum işk gezim geçen pazar ballıkayalara dahil oldum ortam ve diğer motorcu abilerim kardeşlerimle güzel vakit geçirdik. İlk geleneksel çarşambayada geçen hafta dahil oldum ortam çok güzel bu ailenin içine benide aldığınız için teşekkürlerimi sunarım.Zamanla ilişkilerin daha sağlam olucağına inanıyorum sonuçta yeni üyeyim cundayada gitmek isterdim RR ailesiyle ama malum işlerden dolayı gidemedim.
Bunların dışında bakırköy cadde mavideyim nezaman isterseniz gelin RR ailesine özel indirimim mevcuttur😊
Herkese sevgiler saygılar bol gazlamalar..
Canki.
-
Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle tekerine taş değmesin 8)
-
Ailemize hoşgeldin :) forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle farın ve yolun daima açık olsun :cheesy:
-
Aramıza hoşgeldin...:))
EVREN
RaptorRiders Bodrum
-
hosgeldinnnnn RR Ailesine :) :)
-
Hoşgeldin dostum forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hos geldiniz. Hayirli olsun motorunuz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin can, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
-
Can aramıza hoşgeldin kardeşim :)8)
-
-
RR ailesine tekrardan hoşgeldin kardeşim tekerin düz bassın .8)
-
Kardeşim tekrardan hoş geldin aramıza
-
Aramıza hoşgeldiniz, yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız :)
-
Merhaba Can tekrar aramıza hoş geldin 8)
-
RaptorRiders ailesine tekrardan hoşgeldin kardeşim. Can aynı zamanda liseden arkadaşım olur. Çarşamba günü toplantıda görünce şok oldum :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
aramıza hoşgeldin can, ilk topantıda tanışmak üzere, motorun hayırlı olsun, motorun tadını bizimle alacağından hiç şüphen olmasın
-
Can hoşgeldin Çarşamba günü tanışırız umarım [emoji869]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
kardesım aılemıze hosgeldın bodrumdan selamlar tekerın duz bassın farın daıma acık olsun forumda aktıf olman dılgıyle
-
Can aramiza hosgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dilegi ile8)
-
Hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...