-
Merhaba
Herkese iyi akşamlar,
Aranıza yeni geldim.
Öncelikle kendimi tanıtayım.
72 doğumluyum,
Fatsa/Ordu luyum,
İstanbul Ümraniyede ikamet ediyorum,
TÇMB Meslek Lisesinde İnşaat Teknolojisi Öğretmeni olarak çalışıyorum.
Ezelden beri motora karşı ilgim ve hevesim vardı. Bugüne kadar motor sahibi olamadım, nasip olmadı.
Artık vakti geldi diye düşünüyorum.
İstediğim motor tarzı chopper olacak, su soğutmalı olacak ve çift silindir, en az 250 cc veya 350 cc olacak şeklinde net kararımı vermiştim. Marka olarak regal raptor 250,hyosung 250, supershadow 250,superlight, vb.. Kafa karıştı gitti. Hiç anlamam motor işinden. Biner giderim. Bundan sonra öğrenmem gerekenleri yaşayarak öğreneceğim sanırım. ..
Başladım araştırma yapmaya. Derken eleye eleye regale geldim.. sonra regallerin şanzuman sorunlarını öğrendim, kuşkuya düştüm. Çünkü tamircilerle uğraşmak isteyeceğim en son şeydir. Buna ne zamanım, nede ruh yapım müsait değil.
Sörf yaparken bu forumu buldum. Sonra Antalya dan ilker kardeşi buldum, tanıştım sohbet ettik, istişare yaptık.
Bana bir kaç alternatif daha soyleyerek ufkumu genişletti. Çooook teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun.
Netice olarak geldiğimiz nokta, RKS Cruiser 250 oldu.
Bu noktada yine Antalyadan forum üyesi Özgür kardeşimiz ile (RKS 250 kullanıcısı) tanışmak nasip oldu. RKS hakkında istişare yaptık. Yorumlarını esirgemedi sağolsun varolsun.
Sonuç olarak;
Heybetli görüntüsü ve çekiciliğiyle RKS Cruiser 250 ye tav olmuş durumdayım.
Sıfır almaya bütçem müsait olmadığı için 2.el bir motor alacağım.
Bu motordan uzak durmam gereken bir durum var mıdır bilmiyorum, yorumlarınızı paylaşmanız benim için çok kıymetli.
Belki motorunu satılığa çıkartanlarınız vardır, nasip kısmet..
Bu vesile ile hepinize merhaba, sevgi ve saygılarımla.
Erol AKILLI
Namı diğer AKILLI Hoca
-
Aramıza hoşgeldin Erol abi Anadolu yakası başta olmak üzere tüm il teşkilatlarindan benimle beraber herkes fikrini beyan edecektir dileğim en kısa zamanda RKS cruiseri tavlar onunla kazasız belasiz keyifli sürüşlerin olur aramıza tekrardan hoşgeldin abi :Rockn Roll:
İlker DİNÇER - RaptoRider
ANTALYA
-
Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah kısa sürede aradığınız motora sahip olursunuz.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Erol bey aramıza hoşgeldiniz.. hangi motoru alırsanız alın önemli olan bu ruhu taşıyabilmek bana sorarsanız. .. belli bütçeler deki motorların sıklıkla sorun çıkarmasını istemiyorsanız makinanıza gözünüz gibi bakmanız gerekiyor.. sevgi ve ilgi bekler bizim makinalar.. karşılığında fazlasıyla verir.. ilk öncelikle motorda önce ekipman ve sürüş güvenliği daha önemli.. siz iyi olun motor bir şekilde halllolur..
-
Erol abi aramıza hoşgeldin. Eğer babam süpriz yapıp bana bir regal almamış olsaydı bende RKS cruiser alıyordum. araştırmalarım pek fazla olamadı ama araştırabildiğim kadarıyla güzel makine. Umarım ki istediğin gibi sorunsuz bütçene uygun bi makine alırsın. Forumda aktif olman dileğiyle
-
erol abi aramıza hoş geldin inşallah gönlündeki makinaya en kısa zamanda kavuşursun Rks Cruiser güzel makina bende çok araştırdım fakat sıfırına göre biraz fiyatı fazla fakat seni tatmin edecek bir makina olduğunu düşünüyorum. Şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Forumda ve yollarda aktif olman dileğyle... Bodrumdan Selamlar...
-
Merhaba Erol aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur yolların ve rüzgarın tadını çıkartmaya başlarsın 8)
-
Mrb aramıza hoşgeldin ilk motorda kafa çok karışıyor bende çok arastirmisimdir ve o andan sonra gözüme ve gönlüme hitap eden makineyi aldım 3 ay oldu ve kesinlikle pişman değilim regal clasicc 250 benim için crom önemli makine parliycak kendimi görcem umarım sende aradığını bulursun
-
Aramıza hoşgeldin abi, forumda aktif olman dileğimle :)
-
Aramiza hosgeldin abi... bulusmalara katilarak dusundugunuz makinalri gorup binerek degerlendirebilirsin, karar vermende buyuk katkisi olacaktir. Bodrumdan selamlar
-
Raptor Riders ailesine hoşgeldin abi. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle :)
-
Hoşgeldiniz forumda ve yollarda aktif olmanız dileğimle hayırlı olsun. Toplantılarımıza bekleriz
-
Hoşbuldum arkadaşlar, hepinize bu sıcak karşılamayı için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Rks 250 lerde su soğutma yok. İstanbul trafiğinde günlük kullanımlarımda veya gezilerimde, su soğutma olmaması can sıkıcı hale gelir mi ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Erol hoş geldin. Bence de artık bazı şeyleri yaşayarak öğrenme zamanı gelmiş :)
-
Selamlar Erol,
Aramıza hoş geldin. Umarım ve dilerim gönlündeki makineye kavuşursun. Saydığın grup da yer alan makinelerin hepsinin kendine göre bir avantajı ve kusuru vardır. Ekonomik olarak bir üst sınıfa çıkılamazsa, makine+usta+kullanıcı üçgeni bozulmaz. Bu grupdaki makinelerin hangisini alırsan al, gözün ve elin hep üstünde olması lazım.:) Marka ve model beğenisi için söylenecek bir şey yok, bizim tarzımızda en doğru seçim gönlüne hangisi düştüyse onu alman. 8)
Ancak koruyucu ekipman eksiğin olmasın ve giymek yada takmak için sakın üşenme, bu konu makine seçiminden daha önemli...:oky:
Formu takip edersen Avrupa ve Anadolu yakasında buluşmalar düzenlenir, katılım sağlarsan bir çok soruna cevap alabilirsin.
Rüzgarın bol, yolun açık olsun...
-
İsmail arkadaşımızın bir mesajını hatırladım. "En iyi motor altındaki motordur. " demişti.
-
Merhaba Erol abi RR ailesine hoşgeldin gönlündeki makineye kavuşursun umarım 8)
-
aramıza hoşgeldin hocam, gönlündeki motoru alman dileğimle. en kısa zamanda motorunu alıp motor sürmenin hayallerini reale dökerek keyfini yaşarsın..
-
Şu ana kadarki mesajlarınız "en iyi motor beğenerek severek bindiğindir" algısını oluşturdu bende..
Şunu alma bunu tavsiye ediyorum kanalına girmemeye özen gösteriyor gibisiniz.
Takdir ediyorum.. 😆
Sizde haklısınız. Fiyat - performans - görecelik algısı farklı ve secenek çok bütçe sınırlı olunca ortaya çıkan algı yerine cuk diye oturuyor.
Butcene gore begendigin motoru al ve varabildigince keyfini sür..
👍👌
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Abi hoşgeldin inşallah gönlündeki motora kavuşursun
-
-
-
erol hocam aramıza hosgeldınız umarım istedıgınız makıneye kavusursunuz.motosıkletın çinli si japonu farketmez bakmazzanız o motora sonrasında yolun kenarında servısın gelmesını beklerken bol bol bakarsınız.MOTOSIKLET lerimize gereklı bakımları yapalım yolda kalmayalım(reklam anonsu gibi oldu):Rockn Roll: SAYGILAR
-
Erol hocam aramıza hoşgeldin. Eğer bütçen bir japon motosikletine yetmiyorsa saydığın motorlardan hangisini alacağın senin zevkine kalmış. Hangisini kendine daha sıcak daha yakın hissediyosan onu al. Acele etme kesinlikle. Bekle hepsini dene önce denk geldikçe. Sonra kendi kararın oluşacaktır. İnşallah en kısa sürede gönlündeki motosiklete kavuşursun
-
Hocam hoşgeldiniz. Her markanın kendine has ufak-tefek sorunları var aslında. Buradaki önemli nokta alacağınız motorun tamamen beğeninize göre olması. Mesela ben spyder 250 cc kullanıyorum. Sorunlu olup olmaması benim için hiç önemli değil çünkü başından beri ben bu makineyi çok seviyorum. Sonuç olarak rks yada regal ,iki teker üzerinde olmanın ve birlik olmanın verdiği haz paha biçilemez .. Motorunuzu alıp bir an önce yollarda ve bilhassa forumda aktif olmanız dileğiyle..
-
Aramıza hoşgeldiniz, RKS kullanıcısı bikaç kişi vardı sanırım forumda onlarda gördüklerinde motorla ilgili bilgi verecektir. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle 8)
-
Merhaba Erol aramıza hoş geldin.
-
Erol hoşgeldin [emoji869]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Hoşbuldum arkadaşlar. Şu ana kadar herhangi bir motoru deneme fırsatım olmadı. Bu anlamda
Tavsiye edebieceğiniz mekanlar var mı ?