-
Selam Dostlar
Herkese selamlar,
Ben Ahmet, 23 yaşındayım, Trabzonluyum, Omü Çevre Mühendisliğinden geçen ay mezun oldum ( Bu arada iş tekliflerine açığım :cheesy:)
Aranıza katılmamdan birkaç gün sonra tanışma fırsatım oldu öncelikle sayfanızda gezinmek istedim başlıkları takip ettim tanışmak bugüne kısmet oldu. Ben 2 yıldır hayalimdi bir Chopper/Cruiser motosikletim olsun, üniversite hayatımda ordan burdan arttırdıklarımla, çalışıp kenara attıklarımla 2. el bir Regal Raptor DD250E-9 (2009 Model) bir motosiklet alabildim. Resimleri burada :)
http://i.hizliresim.com/2j8V50.jpghttp://i.hizliresim.com/jBVGVJ.jpg
Bu arada arkadaşlarım soyadımdan dolayı bana KIDI diye hitab ederler sizin nasıl kolayınıza gelirse öyle seslenebilirsiniz, özelden veya istediğiniz yerden istediğiniz birşeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim. Trabzonda yaşayanlarınız varsa toplu sürüşler yapmak çok isterim. İyi geceler :Rockn Roll:
-
Ahmet hoşgeldin aramıza.. makinan çok hoş ALLAH daha iyilerinede binmeyi nasip eder işallah.. kazası belası z sürüslerr. .
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin Ahmet.. Senin gibi genç ve azimli arkadaşları gördükçe geleceğe dair ümitlerimiz bir miktar daha pekişiyor. İlk motor çok önemlidir,ikinci el yada sıfır ,bunun bir önemi yok. İlk motorun heyecanı :) hiç birşeye benzemez. Tekerine taş değmesin, Allah kazasız-belasız sürmeyi nasip etsin inşallah.. Raptorriders her yerde çığ gibi büyümeye devam ediyor çünkü içinde ve barındırdığı bu toplulukta hatta her mensubunda samimiyet var. İnşallah Trabzon'da da bir il teşkilatımız kurulur. Forum bizim en vazgeçilmez ihtiyacımız.. Teorik bilgileri, buluşma,toplantı ve etkinlikleri buradan takip edebilirsin ve inan forumda aktif olmak pek çok açıdan bizim için çok önemli. Kardeşliğimiz daim olsun,yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle..
-
Ahmet (KIDI) yeni motorun hayırlı olsun. nazar Aramıza hoş geldin.
-
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle aramıza hoş geldin hayırlı olsun. Makinanız gayet güzel iyi günlerde kullanın.
-
Aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun tekerine taş değmesin 8)
-
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)
-
Ahmet hoşgeldin hayırlı olsun kazasız sürüşler [emoji869]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aramiza hosgelsin tekerine tas degmesin
-
Herkese çok teşekkür ederim hoşbulduk :)
-
hayırlı olsun dostum hoşgeldin aramıza, ayrıca motor da baya temizmiş güle güle kullan.
-
Ahmet RR ailesine hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
-
Merhaba Ahmet Trabzon'dan aramıza hoş geldin
Yeni Regal Raptor'un Hayırlı olsun Kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)
-
aramıza hogeldin ahmet motorun hayırlı olsun, allah kazasız belasız kilometreler nasip etsin.
-
Aramiza hosgeldin. Tekerin duz bassin
-
Merhaba Ahmet,
Aramıza hoş geldin. Makinen hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz, gönlünce sürüşler dilerim. Umarım gönlündeki, hayalindeki makineye de kavuşursun. 8)
-
kıdı kardeşim hoş geldin aramıza yeni motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin :) yeni makinende Hayırlı uğurlu olsun umarım kaza bela geçirmezsin :) yollarda ve forumda aktif olmandilegiyle farın daima açık olsun 8)
-
motorun hayırlı olsun aramıza hoş geldin :)
-
Aramıza hoşgeldin makinengerçekten güzel allah daha iyilerini nasip egsin ve içine sinsin umarım bigün tanışma fırsatımız olur forumda aktif olman dilegiyle tekerine tas degmesin
-
Aramıza hoşgeldin Mutlu sürüşler
-
Aramıza hoşgeldin. Yeni motorunuz hayırlı olsun.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Aramiza hosgeldin 👍
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Bende yeniyim ama şimdiden grup üyelerinin samimiyeti ve yakınlığı sayesinde sanki yıllardır birlikteymisiz gibi hissediyorum :) o yüzden bende sana aramıza hoşgeldin diyorum yeni motorunla kazasız belasız surusler dilerim... ;)
-
Çok teşekkür ederim hoşbulduk dostlar :)
-
ahmet hoşgeldin. kazasız sürüşler dilerim