Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle 26 yaşındayım ve Başakşehir'de oturuyorum.
İki gün önce 2015 model 0 km Spyder aldım. Aranıza katılmaktan dolayı mutluluk duyarım:) umarım tanışma fırsatımızda olur.
Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle 26 yaşındayım ve Başakşehir'de oturuyorum.
İki gün önce 2015 model 0 km Spyder aldım. Aranıza katılmaktan dolayı mutluluk duyarım:) umarım tanışma fırsatımızda olur.
Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum :)
Hosgeldiniz emre hayırlı olsun yeni spyderiniz.. haftalık buluşmalara bekleriz.. memnun oluruz..
Teşekkürler:)
Emre hoş geldin. Çarşamba günleri buluşmalara katılırsan yüz yüze taşınma şansımızda olur. Birlikte motor sürmek içinde bir başlangıç olur.
Motorun hayırlı olsun sağlıkla ve keyifle sürüşler dilerim
Hayırlı rodajlar kardeşim hoşgeldin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeni Spyder'ın hayırlı olsun tekerin düz bassın. RR ailesine hoşgeldin. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle. Buluşmalara da bekleriz :)
Hayırlısı olsun arkadaşım, hoşgeldin aramıza.
Öncelikle hoşgeldin Emre.. RR İstanbul 'un buluşma,toplantı ve organizasyonlarına katılabilirsin,bunun için forumu takip etmen ve forumda aktif olman yeterli. Yeni motorun hayırlı-uğurlu olsun.. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle..
Merhaba Emre aramıza hoş geldin
Yeni Spyder'in Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan nazar
Her çarşamba akşam 20.00 Avcılar göl yanında mekanda buluşuyoruz sende gelirsen yüz yüze tanışma fırsatımızda olur 8)
Aramıza hoşgeldin 8)
Ailemize hoşgeldin yeni makinen Hayırlı olsun kazasız belasız binersin umarım
Hoşgeldin aramıza sağlıklı ve kazasız surusler dilerim...
Aileye hosgeldin. spyderin hayirli olsun kazasiz belasiz nice kmlere. forumu takip ederek bulusmalarda yerini alabilirsin
Hayırlı olsun aramıza hoş geldin :)
Aramıza hoşgeldin yeni spyderın hayırlı olsun 8)
Aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun kazasiz belasız sürmen dileğiyle
emre aramıza hoşgeldin, spiderın hayırlı olsn allah kazasız belasız kilometreler nasip etsin. diğer arkdaşlarında dediği gibi çarşamba görüşürüz :)
RR ailesine hoşgeldin kardeşim buluşmalara katılırsan hem kafandaki sorulara cevaplar alırsın hemde ortamı görmüş olursun forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Emre aramıza hoşgeldin motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız bol sürüşler dilerim.
Aramiza hosgeldin tekerine tas degmesin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin, tekerine taş değmesin :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aramıza hoş geldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle..
Emre Bulgaristan ile bir alaka var mı? Soyadlarımızın aynı olması sadece bir tesadüfte olabilir lakin pek bulunur bir soyisim değil bu..
Aramıza hoş geldin kazasız belasız [emoji1598]kullanman dileğile
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aramiza hosgeldin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi