-
Tanışma
Merhaba RR Ailesi ;
Aranıza katılmak istiyorum.Buluşmlara vs. Buluşmalar sanırım perşembe günleri oluyormuş sürekli belirli bir mekan varmı whatsapp grubunuz varmı aranıza nasıl katıla bilirim bu sorularıma cevap alabılırsem mutlu olurum.
Herkeze selamlar
-
Selamlar Recep,
Aramıza hoş geldin. Kocaeli merkezde misin? yoksa Gebze vs gibi biraz daha yakın bölgede misin? Formu takip edersen buluşmalar, toplu sürüşler ile ilgili bilgilere ulaşırsın. Buluşmalara katılım sağlayabilirsen tanışma ve birlikte sürme şansımız olur. Ayrıca Kocaeli'de formumuza üye birkaç arkadaşımız var. Organize olabilirseniz orada da birlikte sürebileceğiniz bir yapı da oluşturabilirsiniz.
Yeniden hoş geldin, kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim. Rüzgarın bol olsun.8)
-
Ailemize hosgeldin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
aramıza hoşgeldin kardeşim forumu takip ettiğin sürece bütün sorularına cevap alabilirsin 8) Bodrum'dan Selamlar :cheesy:
-
Hoş geldin Vecihi2101 :Rockn Roll:
-
Merhaba RR forumlarina hosgeldiniz..biraz kendinizden bahsetseydiniz iyi olurdu motor varmı yaş nedir nerelisin is nedir gibi gibi : )
-
Hoş geldin. Kocaelinin neresi?
-
Ailemize hoşgeldin tekerine taş değmesin ☺ï¸
-
Aramıza hoşgeldin, forumda aktif oldugun sürece tüm buluşmalarımızdan ve sürüşlerimizden haberdan olabilirsin. Kocaelindeki arkadaşlarla irtibata geçersen daha iyi olur senin için. Kendine iyi bak.
-
aramıza hosgeldın ızmıre yolun duserse beklerız ;)
-
Hoşgeldin [emoji869]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Recep aramıza hoşgeldin 8)
-
Hos geldin kardesim
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Aramıza Hoş Geldin Kardeşim.
-
Aramıza hoşgeldin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoş geldin, diğer tüm arkadaşların da bahsettiği gibi forumda tüm sorularına cevap bulabilirsin 8)
-
Tüm cevap veren değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Kendimden bahsedeğim biraz.
Adım Recep ama atkadaşlar vecihi der (Vecihi Hürkuş ilk Türk uçak yapan pilottur. Bende deli oldugum için birazda hür olduğum için biri vecihi dedi kalfı öyle zamanla bende sevdim)
1991 Ordu doğumluyum 25 yasındayım kocaeli/Gebzede ikamet ediyorum. Regal Raptor marka spayder bir atım var adı vecihi :)
Üniv mezunuyum Franke mutfak adında bır firmanın satısdestek ofisinde görevliyim. İki tekere sevdalı arkadaşlardan biriyim.
Yani Kocaeli veya Gebzede de bir oluşum düşünüyorsanız bu çok güzel olur(merkezde olursa uzak kaçabilir merkeze gidiş yolları bıraz tehlikeli) ama olmazsada ben kadıköyede sürerim sorun yok :)
Saygılarımla. Sağlıcakla kalın 😊
-
-
Aramiza hosgeldin 😊
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
aramıza çoktan katıldın bile :) aramıza hoşgeldin recep
-
Vecihi kardeşim aramıza hoş geldin.
forumdan buluşmaları takip edebilirsin.
İlk buluşmada katılım sağlarsan yüzyüze detaylı konuşma imkanı buluruz.Bekliyoruz.
-
İlk fırsatta perşembe günü buluşmaya dahil olucam inşallah.
-
Merhaba Recep aramıza hoş geldin 8)
forum dışında yazışmıştık :)
-
-
Recep Anadolu yakası buluşmalarına bekleriz. Ben Tuzlada oturuyorum. Yakınız.
-
Celil abi evet konuşmustuk :)
Aycanblmts haberleşip birlikte buluşmaya gidebiliriz
-
RR ailesine hoşgeldin kardeşim forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle8)