-
Gerçek dram budur.
Bugun ilk motorumu almak için sabah 7 de kalkıp ordunun yolunu tuttum. Orduya giden otobüs zaten ayrı bir konu neyse... Gittim bankadan paramı çektim adam motor la geldi motor muhteşem ötesi yıllardır hayallerimi süsleyen motor aşık olduğum motor... adamın arkasına bindim biraz tur attık neyse motoru adam verdi bana bi git gel istersen diye bende tamam dedim işte hem dramatik hemde komik olay burda gerçekleşti... motoru kullanamadım....... o psikolojim gerçekten çok acıydı ağlamak üzereydim gerçekten hayatımda bir böyle 4 senelik sevgilim benden ayrıldığı zaman böyle hissetmiştim gerçekten çok kötüydü olay bu kadar abilerim yorumlarınızı ve tesellilerinizi bekliyorum teşekkürler.
-
Üzülme,her genç binicinin başına gelebilir böyle şeyler.Bana da olmuştu ilk seferinde
-
üzülme çetin bende ilk vitesli motoruma kavuştuğumda epey zorlanmıştım ( sabah işe yeni motorum ile gideceğim diye gece vakti 3 saat kalkış çalıştım )
-
Üzülme Çetin. İlkler unutulmaz ve hiç hayalindeki gibi olmaz. =) Hatta ilk binişinden sonra "bumuydu yaa" diye düşünmen olası =)
-
ben de hayallerimi süsleyen Daytona'ya ilk bindiğimde bayağı zorlandım ve motivasyonum, moralim felaket düştü :( sıkma canını yavaş yavaş güvenli bir şekilde önce trafiğe kapalı alanda pratikler yaparak kendini geliştirmeye çalış zaten zamanla vücudunun bir parçası gibi olacak emin ol :)
-
lan o yaşadığın heyecan yeter boşversene ne üzülmesi ya :D
-
Ben motorumu daha 5 ay önce aldım. Aldım ama eve kadar sürecek adam bulamadım. ilk defa böyle cüsseli bir motor kullanacaktım hem de yoğun bir trafikte. spyder hem uzun hem cüsseli, gözüm korktu, ya ben bunu süremessem dedim. Şimdi çok rahat sürüyorum. Gurup sürüşleri yapıyoruz, uzun yollara gidiyoruz, virajlarda diğerlerine göre fazla yavaşlasamda gene de uyum sağlıyorum.
Sen de alışırsın merak etme. Sadece biraz deneyim lazım. Ekipmanını mutlaka giy.
-
Takma kafanı oluyor böyle şeyler:))))
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İlk motorda çok olasi durumlar bunlar takilma hevesin kacmasin ayni aşkla azimle devam ;)
-
Herkes hayal eder ben yaparım mantelitesine sahipsen üzerine oturdugundaki zevki enerjiyi aldiysan sen bu işi halletmissin surmek yol yapmak en basiti.. önemli olan hayalini uzun yıllara yaymak ekipmanlarını tam ve bilinç li olarak kullandığında o zaman hayalin gerçekleşmiş demektir.. yoksa 3 ay sonra elveda dersin.. sen yaparsın..
-
Azim fayansi deler kardesim👍 birakma sakin🤘
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Valla ben ilk aldigimda debriyajla freni karistirip motoru kaydirmis sonra geri kaldiramamistim sinirden park edip birakmistim orda 2 gun yatti motor problem etme duzelir andjabska
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Motorun hayırlı olsun, keyfini çıkar. İlerde gülerek anlatacağın bir hikayen olmuş. Gerçi hikayeler yeni başlıyor...
-
Bendede tam tersi oldu suremicem zannedip korkarak binmistim ama korkuyu atlattim cok sukur bence seninki heyecandan olmus 😁
-
Kardesim bende ilk motor bakmaya gittigimde evcil hayvan alir gibi bi sedim ole aslan gibi diye bi iki tur attim.O anda bi tirs gelir isin dogrusu ama surup 1-2 tur atinca kendine guvenin geliyor ve surmeye basliyorsun.Sana tavsiyem ekipmanlarini tamamla.Yillarca motor suren kisiler bile motora binerken biraz heycanlanir.Kendini guvende hissettirecek ekipmanlarlari tamamladikca motor ustunde daha rahat olursun.
-
Kolay kolay kimse anlatmaz ama ilk motorda o ilk anlarda herkesin kıyısından köşesinden böyle anıları vardır emin ol ;) İki ay sonra oturup katıla katıla güleceğin güzel anılar :) dramatik değil bence.. Herkes herşeyi her an bilmek zorunda değil .. Bazı şeyler tecrübe ederek öğrenecek olduklarımızdır. Güvenlik ekipmanı olmadan motora binmek dramatiktir bence.. Yakın zamanda kendi ve yakın bir arkadaşı kaza geçirmiş biri olarak söylüyorum; ekipman,ekipman ve yine ekipman..
-
Şimdi böyle üzücü dramatik gibi gelsede belki günler ayar belki seneler sonra hatırlayıp kahkaha atacağın mükemmel bir anın olmuş bence herkesin başından böyle şeylerde geçmiştir hemen hemen takma kafaya :D
-
Sıkma canınııııııı yapamayacağın birşey değil ;) biraz tecrübe istiyor sadece...