1234567891
Yazdırılabilir Görünüm
1234567891
İşte tam da bahsettiğin gibi yeryüzünde başka bir araç yok bu kadar samimi olabileceğin. Sen motoruna sarılırken yar da sana sarılır. Motosiklet birazda bu yüzden ruhunu taşır.
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen usumek bile güzel olabiliyor demek ki. İnşallah bu hikaye burada kalmaz devam eder.
Güzel şeyler yaşamışsın kardeşim toplantılara katılım gösterirsen diğer arkadaşların da anlattığı hoşuna gidebilecek konuları kaçırmamış olursun . Belki ilgini çeken bir çok konuyla karşılaşabilirsin 8)
Güzel bir anı olmuş. Umarım kız seni hatırlıyordur hala. Bir sor hala hatırlıyorsa birlikte gelin, yoksa akşam buluşmaya sen gel :)
vay canına çok güzel anlatmışsın, sonunda ve uyandım demeni beklemedim dersem yalan olur rüya gibi yaşamışsın adeta :)
Aşk adami vuru😀🏍👫⛆⛆
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle güzel duygu ki. Yaşadıklarını anlatmak bile zordur. Zoru başarmışssın. Benden sana gelsin. Sende akşam buluşmaya buyur gel kardeşim.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...db6a860911.jpg
Bu işin latifesi 😃😃😃
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O an kan beyne deilde baska yerlerde dolasti ve kiz ewe girince kan dolasmasi gereken yere tekrar dondu.Sonra ulen ben ne yaptim denmeye basladiginda isletim sistemi normale donmus oluyor.Gecmis olsun arkaadasim:::::::::::Rockn Roll:
akşam buluşmaya gel de sana bir soda ısmarlayayım bro hararetini alır :)
o iş tamam , sen sıkma canını sadece ilgini eksik etme ;) ayrıca güzel anı olmuş ve bunu burdan anlatman ayrıca cesaretinden dolayı tebrik ederim, eğlenceli biri olduğun kesin. o kız senin ;)
Tebrik ederim hikayenin devamını canlı anlatımanı merakla bekliyorum :)
Hoş bir anı olmuş devamındada hayırlısı olur umarım merakla bekliyorum :)
çok samimi bir yazı olmuş, gülümseyerek okudum :) umarım devamı gelir. bize de ancak abdullah abi, hüseyin, ahmet, mehmet artçı olsun. yok ki şöyle güzel yazılar yazdıracak, motoru seven bir dişi :D
Okumaktan keyif aldım bu makineler bize her türlü duyguyu tattirir 4 gündür suremiyorum ve çok özledim
Cok güzel şeyler yaşamışsin inşallah devami gelir :)
Bize anlattığın gibi kıza da duygularını anlatabilirsen ve cevap alırsan sıkı sıkı tut bir daha bırakma 😀
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
Söz veriyorum en kısa zamanda aranızda olucam ve bunu süreklilik haline getiricem. Hepinizin tepkileri birbirinden güzel. Okurken bir daha heyecanlandım. Hiç tanımadığım adamlar burda beni gülümsetiyor. Bu da bana çok iyi geldi :)))
Beyaz dizi gibi :)
keyif alarak okudum paylaştığın için teşekkür ederim en kısa zamanda yüzyüze tanışmak dileğiyle :)
Biri pazardan don beğenir gibi aile işi,biri ise senin bu hissettiğin duyguya çok yakın bir yerden devşirme iki evlilik yapmış biri olarak başına gelecekleri az-çok biliyorum :) Demem o ki ; ardına bakmadan dön kaç.. Bu üşüme hayra alamet değil ;) Yazdıklarıma belki şimdi kızabilirsin lakin sonu geldiğinde-ki mutlaka gelir - Allah razı olsun abi diyeceksin..
Çok iyi anlatmışsın. Ben o yağmurda sırf keyfim için sürdüm sabaha kadar. Bir yerden sonra alışıyorsun her şeye. Önemli olan senin hikayenin sonunun iyi bitmesi :)