-
Galiba motoru yidik
3-4 gundur motor sadece jikle ile çalışıyor, ne kadar ısınırsa isinsin jikleden düşünce tekli yor ve stop ediyor, bu karbüratörce pislik olduğunun belirtisi, ama motor siyak duman da atıyor, yani yağ yakiyor, ve motordaki vites geçmeme sorunu devam ediyor
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Bu da demektir ki kışlık garaja çekip yaz başında sağlam bir tamirata girişme vakti gelmis
-
Geçmiş olsun ismail abi sen gelirsin onun hakkindan
-
Merhaba ismail motorun sıkıntıları olabilir ama tekleme buji'nin bir tanesinin düzgün calışmamasından yapabilir öncelikle bujileri değişip bir dene siyah duman atma karbüratörde sıkıntı varsa yapabilir bunların dışındaki durumda senin dediğin gibi motorda sıkıntı olabilir kolay gelsin 8)
-
Eyvallah celil abi. Bu gün den sonra motoru mart başına kadar motoru kapatmayı düşünüyorum zaten. Sezonda komple sokup temizleyip boyasını falan da bitirip pırıl pırıl gezmeyi planliyorum
-
Sağol serkanim sezonda boyası,kromu ne varsa bitirip öyle gezecegim
-
Su anda hic çalışmıyor bi bujiye bakmak lazim
-
Hocam geçmiş olsun. Sen halledersin. Dediğin gibi zaten sezon bitti. Seneye yeni bir sayfa açarız.
-
-
Eyvallah
-
Bu akşam bi çalıştıralım da
-
Gecmis olsun umarim kisa zamanda sorunlari cozer keyifle yol yapmaya devam edersin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dostum ben pek anlamam lakin yağ yakıyor deyince karbüratöre bağlanan lastik körük geldi aklıma.. Benimki delindiğinde benzer emareler göstermişti,yağı mahvetmişti.. Körük delindiyse yada deforme olduysa o da yapıyor olabilir,bi'kontrol etmekte fayda var diye düşünüyorum.
-
Geçmiş olsun yinede yaza gelmemesine sevinsen iyi olur :Rockn Roll:
-
Geçmiş olsun. İnşallah sorun ufak birşeydir
-
Şubat sonu motoru komple dagitiyorum
-
geçmiş olsun abi inşallah büyük bişey değildir.
-
Yok çalışıyor, bujileri değiştirdik.
-
Abi gecmis olsun bahara dogru bi bakim yaparsin bomba gibi cikarsin yollara
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aynen
-
-
Eyvallah
-
abi geçmiş olsun, biraz üzmüş seni makina :(
-
geçmiş olsun abi çok başın ağrımaz inşallah :(
-
sen halledersin abim onu :) sana güveniyoruz onun dilinden senden başka kim anlar :)
-
-
geçmiş olsun. siyah duman atması yağ yakmasından değil. yağ yakan makina mavi duman atar. karbüratör ve buji leri bir güzel elden geçir istersen