-
Selam
Ben Görkem Şen 19 Yasındayım Konya Ereğlideyim Suan Kullandıgım Regal dd100e Serisi motorum Bu sene inşallah üniversiteye Gidicem İzmir olarak Dusunuyorum RR Kulubu olugunu duydugumda kaydoldum Şimdiden Memnun Oldum sızınle tanıstıgıma Sormak İstediklerniz varsa Cevaplayabilirim.:)
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin. RR kulübü olmasından ziyade İzmir üniversite hayatı için bence en güzel tercih, şimdiden başarılar :)
-
Rr ailesine hosgeldin adas Akdeniz Üniversitesi dusunursen Antalya teskilatida burda [emoji106] [emoji4]
Forumda ve yollarda bizimle olman dilegiyle
-
Kardeşim RR ailesine hoşgeldin. Tekerine taş değmesin.
Uçtum! Şahitlerim var
-
Merhaba Görkem Konya ereğli'den aramıza hoş geldin 8)
İnşallah İzmir'i kazanırsın orada çok güzel bir Ekibimiz ve kardeşlerimiz var 8)
-
-
Görkem kardeşim aramıza hoş geldin.Katılımcı ve paylaşımcı olman dileklerimizle.
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim 8)
-
-
Görkem aramıza hoşgeldin.....
-
Görkem merhaba. Senin gibi genç arkadaşların ailemize güç katacağından eminim. Grubumuzun İzmirde İl Teşkilatı var, gidersen memnun kalırsın. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle..
-
Hoşgeldin aramıza :)
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin görkem izmir senin için çok eğlenceli olucağa benziyor 8)
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin şimdiden üniversite hayatında başarılar dilerim. 8)
-
Hoş geldin Tekerine taş değmesin.
-
Görkem hoş geldin, üniversite hayatında şimdiden başarılar dilerim, tekerin hep düz bassın
-
Aramıza hoşgeldin. Umarım istediğin üniversiteye kaydını yaptırabilirsin. En kısa zamanda görüşmek üzere...
-
Hepinize Tesekkur ediyorum Güzel yorumlarınız için
-
Aramiza hoşgeldin kardeşim göksel abinin dediği gibi İzmir üniversite hayati için mükemmel bir tercih ayrıca İzmir ekibi olarak burada çok güzel bir aileyiz seni de aramizda görmek tanimak isteriz forumda aktif olmak dileğiyle umarim izmiri kazanir aramiza katilirsin :)
-
-
-
aramıza hoşgeldin görkem, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim
-
Görkem İzmir mükemmel bir tercih olmuş. Sonrasında bile orada kalmak isteyebilirsin. Aramıza hoşgeldin
-
-
Aileye hoşgeldin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle 8)
-
Görkem foruma hoşgeldin.Kazasız belasız sağlıklı sürüşler....
-
-
Ailemize hoşgeldin kardeşim üniversite hayatında başarılar dilerim tekerin her daim düz bassın :)