-
Bornova'dan merhaba
Arkadaşlar merhaba
Adim: Ercan
Bilgisayar Muhendisiyim. Özel sektörde çalışıyorum. Sanki yaşım 32 en son 19 yaşında motor kullandım. Geri dönerek yeni bir başlangıç yapacağım. Ayrıca daytona 2011 üzeri 250-6c veya 350-6c arayisim mevcut. Nisan ayına kadar 1 tane daha Bornova'da Allah izin verirse bir Regal olacak. Herkese iyi sohbetler diliyorum.
-
Ercan aramıza hoşgeldin ... İzmir grubu toplantılarına katılman dileği ile ....
-
İzmirden aramiza hosgeldin kardesim, toplantilarimizda gorusmek uzere .
-
Hoş geldin tekerin düz bassın.
-
Aramiza hosgeldin ercan.istedigin mitora tez zamanda kavusman dilegiyle...
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR ailesine hosgeldin gonlundeki makineye kisa surede kavusman dilegiyle 👍
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Umarım gönlündeki makineye kavuşursun. Toplantılarda görüşmek dileğiyle.
-
Ercan merhaba.. İnşallah gönlündeki motora bir an önce kavuşursun.. RR İzmir Teşkilatımızın buluşmalarına eğer imkanın varsa katıl zira hem pek çok marka ve modelden chopper/cruiser motoru yakından incelem şansın olur hem de samimiyetin temel prensip olduğu aile ortamına adım atmış olursun.. Motorunu alınca yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
-
-
Rr ailesine hosgeldin [emoji4]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Hosgeldiniz forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle 👍
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Ercan
İzmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede aradığın makinaya kavuşur izmir ekipdeki arkadaşlarımıza katılır keyfini çıkarırsın :) 8)
-
-
Hosgeldiniz forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle 👍
-
Aramıza hoşgeldin abi. Buluşmalara da bekleriz. Umarım Daytona'na da bir an önce kavuşursun :Rockn Roll:
-
-
-
-
-
Ercan Merhaba aramıza hoş geldin.
-
Aramıza hoş geldin abi, istediğin motora kısa sürede kavuşman dileğiyle.. 8)
-
Hoşgeldin aramıza 🤘🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin. İzmir toplantılarımızda aramızda görmek isteriz seni. Bu arada aradığın motora en yakın zamanda kavuşursun umarım. Aramızda cc yükseltmek amaçlı motorunu satmayı düşünen arkadaşlar var. Yardımcı olacaklardır sana.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Ercan,
aramıza hoş geldin. Gönlündeki makineye kavuşup, kazasız sorunsuz yine gönlünce ve rüzgarı bol sürüşler dilerim. Kontak kurabilirsen İzmir ekibimiz her konuda yardımcı olurlar.8)
-
Aramıza hoşgeldin Ercan. En kısa sürede görüşmek üzere...
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin 8)
-
Ercan aramıza hoşgeldin umarım görüşür tanışırız İstanbul a gelirsen bekleriz
-
Ercan hoş geldin kardeşim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin aramıza :) En kısa sürece görüşmek üzere :)
-
-
-
-
Hoşgeldin kardeşim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin ercan abı ailemize toplantılarda görüşmek dileğiyle 8)
-
Arkadaşlar hoşbulduk, herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum...
-
Hosgeldinn
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Arkadaşlar aşağıdaki motora baktım, motor hoş güzelde balansörlü model bakıyorum, satıcı arkadaşta motorda balansör var mı bilmiyor, 250 ve 350 daytonada hangi yıllardan sonra balansör eklendi? Birde kronik vites atma problemi mevcutmuş, hangi modellerde vites problemi mevcut. Başka dikkat edeceğim bir husus var mı? Araştırmaya devam ediyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6594131/detay/
-
Hocam öncelikle 2011 ve üzeri modellerde başansör oluyor diye biliyorum veya 2012 de olabilir vites atma problemide her makinada olmuyor ben öyle bir sorun yaşamadım çok şükür şans meselesi ama eğer öyle bir sorun varsa uzak durun derim
-
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle Regal Raptor E350-6C motorumu aldım, şuan Basmane servise yağ, antifiriz değişimi amartisor ayarı, sekman piston ayarı için bıraktım. Şuanki sıkıntım üzerindeki lastikler sıfır alındığından beri aynı lastikler olması sebebiyle yeni lastik almak. Ön 90/90x21 arka 160/80x16 bu ebatlarda lastik arıyorum. Metzeller lastik sordum 1400 TL takım fiyatı verdiler, daha uygun birşey bulunabilir mi? Daha önce araştıran ve önerilerinizi alabilir miyim?