-
Ankara'dan Selamlar
Merhabalar,
Aranıza katıldım diyemem henüz ama katılmak için çabalıyorum.
26 yaşındayım ve 10 yıldır trafikte aktif araç kullanıyorum. Hiç motora merakım olmadı ne artçı olarak bindim ne motor kullandım. Ta ki Mondialin nostalji diye bilinen ZNU125 modelini görene kadar. O kadar sempatik ve yakışıklı geldi ki gözüme işte o an içime bir motor tutkusu motor hevesi geldi. 1 senedir bakıyorum bakınıyorum. Artık yoldan geçen motora ilgisiz değilim kafamı ceviriyorum. Bir gün Tunalıdayız kaldırıma bir motor yanaştı. Direk atladım yanına. Arkadaşla 150lik mi 250lik mi olduğunu anlamaya çalıştık. Bu motor beyaz kız gibi bir Regal Raptor 150 idi. RR ile tanışmam böyle oldu. Ve ben bu motorun tipine hasta oldum. Fiyatı da uçuk değildi zorlasam alabileceğim bir motordu. Neyse uğraştım ettim derken bugün bankadan 5000 lira krediyi 36 ay vadeli çektim gitti. Sigorta kesildi 4750 hesaba geçti. Ben öğrenciyim dostlar. Onun için garipsemeyin. :) Bugün de bir motora baktım 150lik en önemlisi beyaz. Diri durumda. Haa ben hiç anlamam anlayan arkadaşım öyle dedi. Sahibi MTV sini yatırmamış heralde MTV yatmadan satış gerçekleşmiyor. Yatırdıktan sonra arayacak satışı alacağız hayırlısıyla. Aranıza katılmak üzereyim. Tavsiyeleriniz olursa önerileriniz olursa sorularınız olursa başım üzerinde beklerim.
-
Serkan hoş geldin kardeşim. Umarım kısa zamanda makineye kavuşur, beklediğin 1 yılın acısını çıkartırsın. Kazasız belasız, keyifli yolculuklar dilerim. Motosiklet ile ilgili her türlü bilgiye forum içinde ulaşabilirsin. 8) Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin. İnşallah hayırlısıyla motorunada kavuşursun. Tabi böyle beyaz ata binmiş prens hevesleri güzeldir hoştur ama unutmaki ekipman daha önemli. Korumalı mont dizlik kask gibi gereçlerinede bütçe ayırmışssındır umarım. Yada varsa ekipmansız binmemeni tavsiye ederim. Tekerin düz bassın. Tekrar hoşgeldin. Forumda aktif oldukça sormak istediklerinde özgürsün. Arama motorundanda 150lik hakkında bir çok bilgiye ulaşabilirsin. 8)
-
Aramıza hoşgeldin. Motorun şimdiden hayırlı olsun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Serkan hoş geldin, Uğur abim çok önemli bir noktaya değinmiş, ekipman. unutmamak lazım ki biz motor kullananların yegane koruyucu kaportası üzerimize giyindiğimiz ekipman. dilerim tez vakitte gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Serkan,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, güzel rotalarda kazasız sorunsuz keyifle sürersin. Umarım kredinin içersinde, Uğur kardeşimizin bahsettiği makine kadar önemli olan kıyafet ve korumalara ayırdığın bir bedel vardır. Sadece iyi bir sürücü olmak ve kurallara uymak bizi korumuyor. Makine, yol ve en önemlisi diğer sürücülerin tavırları ve hoşgörüsüzlüğü çok büyük tehlike teşkil ediyor. Soru ve sorunların için hep burdayız. Yolun açık, rüzgarın bol olsun.8)
-
Rr ailesine hosgeldin abi umarim kisa suredr motoru alir sorunsuz sıkıntısiz binersin.Tabiki arkadasinin bu konuda ne kadar bilgisi oldugunu bilmiyorum ama yinede bir usta ayarlayip baktirman cok iyi olur diye dusunuyorum. Ikinci el motor almak biraz sans isidir sonra cok guzel gorunurken büyük arizalarla seni uzebilir. Dilegim boyle seyler yasamaman tabiki ama tedbir almak gerekir diye düşünüyorum. Tekrar aramiza hosgeldin [emoji109] [emoji109] [emoji16]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hoş geldin. hayırlı olsun tekerin düz bassın.
-
-
-
Merhaba Serkan .Ankara'dan aramıza hoş geldin şimdiden yeni makinan hayırlı olsun :) 8)
-
Aramıza hoşgeldin 🙂
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Serkan aramıza hoşgeldin .... istediğin motora kavuşmanı dilerim ...
-
Aramıza hoşgeldin serkan yeni makinen hayırlı olsun tekerine taş değmesin 8)
-
Serkan Merhaba..
Motor hevesi böyledir işte, zamanı geldiğinde istemesen de kanına girer ve bir daha çıkmaz :) Doğru bir karar vermişsin. Herkesin kendine göre imkanı ,şartları var bu yüzden garipseyecek bir durum yok. Kaldı ki burası kocaman bir aile. RR Ailesinde garipsemek,kınamak,durup bakmak yerine koşar birbirimize yardım ederiz.. En kısa sürede motoruna kavuşursun inşallah.. Eskişehir yakın.. Muhakkak görüşürüz havalar ısındığında..
Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
-
-
Serkan aramıza hoşgeldin kardeşim. Çarşamba akşamı saat 19:30 da STAİNS CAFE de ilk tanışma toplantımızı yapacağız. Ben orda olacağım gelirsen tanışırız.
Not: 2 . Cad. 13/A Bahçelievler
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi