Merhabalar,
İsmim hakan, istanbul/dudulluda ikamet ediyorum. Daytona 250 kullanıcısıyım. Raptorriders ailenize üye olmak ve sizleri tanımak isterim.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar,
İsmim hakan, istanbul/dudulluda ikamet ediyorum. Daytona 250 kullanıcısıyım. Raptorriders ailenize üye olmak ve sizleri tanımak isterim.
Aramız hoşgeldin Hakan :)
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan hoşgeLdin aramıza..
Aramıza hoş geldin Hakan .... Doğru yerdesin İstanbulda hem anadolu hem avrupa gurubu var ... anadolu gurubunun toplanma tarihi perşembe.... forumu takip edersen tüm sorularının cevapları genelde var....Saygılar
Hakan hoş geldin bro, tekerine taş değmesin :Rockn Roll:
Aramıza hoş geldin dostum
Aramıza hoş geldiniz 8)
Herkese Çok teşekkür ederim en kısa sürede inş tanışma imkanı sağlarız:)
Aramıza hoşgeldin perşembe günleri haftalık buluşmalarımıza bekleriz forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Aramıza hoşgeldin. :)
Merhaba Hakan aramıza hoş geldin :) 8)
Aramıza hoş geldin 8)
Aramıza hoşgeldin
Aramıza hoş geldin. Toplantılara da bekleriz. Tekerine taş değmesin.
Hoşgeldin aramıza :)
Merhaba Hakan hoşgeldin.
Rr ailesine hosgeldin abi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakan aramıza hoş geldin
RR ailesine hoşgeldin 👍 biz güzel bi aileyiz bunu aramızda oldukça daha iyi anlicaksin..RR Antalya olarak forumda ve yollarda daima aktif olman ve aramızdan hiç ayrilmaman dileğiyle
RAPTOR RİDERS ANTALYA
Hoşgeldin Hakan 🍻
Bilhassa forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldin Hakan.. Toplantılara muhakkak katılmalısın..
Hakan aramıza hoş geldin. İlk fırsatta seni haftalık buluşmada aramızda görmeyi isteriz. Buluşmaları ve forumu takip etmeyi unutma.
kardeşim aramıza hoşgeldin perşembe günü inşallah görüşmek üzere 8)
aramıza hoş geldin 8)