-
Selamlar..
Selamlar ben Kürşat. İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası) de oturuyorum. İlk motorumu kısmetse önümüzdeki hafta içi alıyorum forumdan bi abinin daytonasını :) Motor hakkında çok geniş bi çevrem veya bilgim yok ama zamanla inciğini boncuğunu öğrenecez heralde :) yapılan etkinliklerde yer almak isterim.
-
Hoşgeldin aramıza. Şimdiden hayırlı olsun :)
-
Hoşgeldin aramıza Makinanın yabancıya gitmemesi sevindirici Etkinlik ve toplantılarda görüşmek üzere..
-
Hoşgeldin Kürşat ilk motorun şimdiden hayırlı olsun kazasiz belasiz huzurla bin
-
Kardeşim hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
---------------------------------------
Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎
-
Merhaba Kürşat aramıza hoş geldin şimdiden yeni motorun hayırlı olsun sanırım mehmet'in makinayı alan arkadaş sensin :) 8)
-
Kürşat aramıza hoşgeldin kardeşim. Yeni motorunda hayırlı olsun. Eski sahibinide tanırım. Saçları biraz ağarmış ihtiyardır ama idare eder bi adamdır. :D :D
Tekrardan hayırlı olsun kardeşim. Salı günü görüşürüz. İnşallah Çarşambayada toplantımıza katılır.
-
Kursat aramiza hosgeldin.Motorun hayirli olsun.Carsamba gunleri getirirsen hem motorun eksikligini hissetmemis hemde senle kaynasmis oluruz.Tekerin duz bassin.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR ailesine hoşgeldin dostum şimdiden yeni makinen hayırlı olsun, tekerin düz bassin 👍
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
çok teşekkürler herkese. eski sahibiyle biraz sohbetimiz oldu bilen bilir kendisi tam bir adamdır :) çarşambaya yetişemem belki ama bi sonrakine gelebilirim diye ümid ediyorum
-
Kürşat aramıza hoşgeldin .... Yeni motorun hayırlı olsun ... Bende motorunun eski sahibini tanıyorum , görürsen selamımı söyle ...
-
Hoş geldin hayırlı olsun.
-
Kürşat hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin [emoji869]
-
Kürşat hoş geldin, motorun hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın 8)
-
Aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun.
-
Merhaba Kürşat;
İnşallah en kısa sürede motoruna kavuşursun. Buluşmalara katılarak hem samimi bir aile ortamı hem de gerek taktik gerek teknik bilgi kazanabilir, forumdaki yüzlerce yararlı konuyu okuyarak ise teorik & teknik bilgiye ulaşabilirsin. Forumda aktif olmak bu aile için çok önemlidir zira bu hem uzaktaki,yüzünü görmediğimiz yüzlerce kardeşimizle tanışmak,samimi olmak için güzel bir gönül yoludur hem de aktif olmak RR Ailesine ,birbirimize ve dolayısıyla kendimize saygı duyma biçimimizdir. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim :)
-
-
-
Hoşgeldin Kürşat , yeni motorun hayırlı olsun 8)
-
Aramıza hoş geldin kardeşim
-
Hos geldin hayirli olsun simdiden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Kürşat,
aramıza hoş geldin. Şimdiden makinen hayırlı olsun. Gönlünce sürüşler dilerim.
-
Kürşat merhaba hoşgeldin.
-
Ailemize hoşgeldin kardeşim tekerin her daim düz bassın 8)
-
Hoş geldin,motorun da hayırlı uğurlu olsun :)
-
Hoşgeldin Kürşat ilk motorun şimdiden hayırlı olsun kazasiz belasiz huzurla bin tekerine taş degmesin.
-
Merhaba Kürşat hoşgeldin, her iki tarafa da hayırlı olsun.
-
Aramıza hoşgeldin Kürşat kardeş
-
Aramıza hoşgeldin, şimdiden tekerine taş değmesin :)
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Kürşat merhaba makinan hayırlı olsun.
-
Hoşgeldin dostum :) hayirli olsun makinan.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Makinan hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi