Selamlar arkadaşlar ben Ensar İstanbul sarıyerde oturuyorum. İlk defa motor deneyimim olucak. Burdaki muhabbetleri dostluğu çok güzel buldum bende aranıza katılmaya karar verdim. Umuyorum ki zamanla hepinizle tanışırız..
Yazdırılabilir Görünüm
Selamlar arkadaşlar ben Ensar İstanbul sarıyerde oturuyorum. İlk defa motor deneyimim olucak. Burdaki muhabbetleri dostluğu çok güzel buldum bende aranıza katılmaya karar verdim. Umuyorum ki zamanla hepinizle tanışırız..
Hoşgeldin Ensar.. Forumda sürekli aktif olursan istanbul anadolu ve avrupa için ayrı ayrı buluşma ve etkinlik başlıkları açılıyor.. Motorun da sanırım yeni aldın Hayırlı uğurlu olsun.. nazar
hoş geldin dostum.
Merhaba Ensar aramıza hoş geldin :) 8)
Teşekkür ederim dostum =)
Ensar hoş geldin, makinan da hayırlı uğurlu olsun. Her hafta Çarşamba Avrupa yakası Perşembe de Anadolu yakası toplantıları oluyor. Buluşmalarda, yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
Kardeşim aramıza hoşgeldin her şey gönlünce olsun güvenli sürüşler dilerim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldin kardesim bu genis vede guzel ortama hosgeldin.Yolun ve farin acik olsun kardesim
Ensar hoş geldin .
Ensar kardeş aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. Doğru yerdesin kardeşim ilk fırsatta tanısmak dileğiyle.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ensar hosgeldin kardesim :)
Aramıza hoşgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramiza hos geldin :Rockn Roll:
Ensar hos geldin ruzgara karsi bol gunesli sürüşler... 😄
Aramıza hoşgeldin, tekerin düz bassın, motorun hayırlı olsun :)
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoş geldin Ensar ...
Hoşgeldin ensar motorun hayırlı olsun kazasız belasız güle güle güzel günlerde kullan [emoji4] yolun ve farın açık olsun [emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aramıza hoş geldin kardeşim.
Hoş geldin dostum
aramıza hoşgeldin ensar, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız acemiliğini atlatırsın inşallah. şişlide oturuyorum toplantılara gelmek istersen haberleşelim, gelirken birbirimize eşlik ederiz yabancılık çekmeden gelmiş olursun
Aramıza hoşgeldin, yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle, rüzgarın bol olsun
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin dostum rüzgarın bol olsun ✌
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ensar hoşgeldin [emoji869]
Böyle güzel karşılanmak beni fazlasıyla mutlu etti hepinize çok teşkkür ediyorum. İşin aslı motorumu aldım ama ehliyeti henüz alamadım temmuzda sınava giricem ondan sonra toplantılara katılırım inşallah =)
Aramiza hosgeldin, motorun hayirli olsun abi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi