-
Tanişma
Selamlar, Ben Burak 25 yaşındayım foruma Bilecik'ten katılıyorum. Uzun süredir istemiş olduğum motoru almaya karar verdim. Başlangıç olacağı için Daytona 250 almayı düşünüyorum eğer motorunu satan ve bilgisi olan olursa, haber ederse sevinirim.Fazla acelem yok bu arada da ehliyet ve ekipman gibi gereksinimlerimi hazırlamaya çalışıyorum. Özellikle şunu söylemeden geçemeyeceğim bugün gruptan İlker abinin telefonumu aramasıyla karşılaşınca mutlu oldum, ne kadar sıcak bir aile olduğunu fark ettim. Bir aksilik olmazsa motorumla aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Muhabbetiniz bol olsun :)
-
Merhaba Burak
Bilecik'ten aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Merhaba Burak;
Motor konusunda endişe etme. Tüm aile dört bir noktadan yardımcı olmaya çalışır inşallah.. Konuştuğumuz üzere bu süre zarfında ehliyet ve ekipman durumunu /eksikliğini gidermiş olursun. Detaylıca konuştuk pek çok şeyi zaten. Seni de aramızda görmekten gurur ve mutluluk duyarız. Bu haftasonu meşgul olduğunu biliyorum,haftaya görüşmek ve tanışmak dileğiyle;motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle;aramıza hoşgeldin.
-
Aramıza hoşgeldin umarım en kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Burak aramıza hoş geldin...
-
RR foruma hosgeldin.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Burak aramiza hos geldinn
SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramiza hos geldin umarim gonlundeki makinaya kavusursun
-
-
-
Burak hoş geldin 8) umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin :Rockn Roll:
-
Burak RR Foruma hoş geldin, en kısa zamanda hayalindeki makinaya kavuşman dileğiyle.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin, umarım istediğin daytona sahip olursun, bence spyder'ı da es geçme derim. Forumda aktif olman dileklerimle... [emoji847][emoji869]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin dilediğin motora bir an önce kavusursun umarım [emoji6]
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim :)
-
aramıza hoşgeldin burak. hayalindeki makinaya en kısa sürede kavuşman dileği ile
-
hoş geldin... gönlündeki motora kavuşmanı dilerim ...
-
Burak aramıza hoşgeldin. Dilerim kısa sürede gönlündeki daytonaya kavuşursun. 8)
-
Aramıza hoşgeldin,planını projeni yapmışsın,öyle ya da böyle makinene kavuşacaksın,umarım yollara çıktığın zaman tekerine taş değmez,tekrar hoşgeldin [emoji1605]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
burak merhaba, aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle
-
Burak hoş geldin. umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.
-
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler dostlar herkese bol muhabbetler :)
-
Burak hoş geldin. Umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin.
-
Aramıza hoşgeldin Burak. İnşallah gönline göre güzel bir motor bulursun.
Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle