Merhaba ben yarı Isparta yarı Antalyadan İbrahim yarı ısparta olmasının sebebi burda okuyor olmam.Yakın zaman icinde daytona almayı düsündügüm icin hem iyi vakit gecirme hem de bilgi almak icin kayıt olmak istedim umarım keyifli vakit geciririz.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba ben yarı Isparta yarı Antalyadan İbrahim yarı ısparta olmasının sebebi burda okuyor olmam.Yakın zaman icinde daytona almayı düsündügüm icin hem iyi vakit gecirme hem de bilgi almak icin kayıt olmak istedim umarım keyifli vakit geciririz.
Hoş geldin dostum aramiza
Hoşgeldiniz aramıza, forumda aktif kalmanız dileklerimle... 🤚
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin, hayalindeki makineye en kısa zamanda kavuşman dileğimle...
İbrahim hoşgeldin. Daytona na bir an önce kavusmani dilerim :)
Aileye hoş geldin, umarım yakın zamanda istediğin motora kavuşursun :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İbrahim hoş geldin, en kısa sürede gönlünde olana kavuşman dileğiyle...
İbrahim aramıza hoşgeldin
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İbrahim aramıza hoşgeldin. Antalyada güzel bir grubumuz var. Her hafta toplantilarimiz ve gezilerimiz oluyor. Musait olursan bu etkinliklerimize katılabilirsin. Mutlaka bekleriz.
Alacağın motor konusunda bize danismaktan çekinme. Elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız.
İnşallah kısa sürede istediğin gibi bir motor bulursun.
Aramıza hoşgelmişsin İbrahim. Antalya ekibimizin içinde senide görmek isteriz. Ali abininde belirttiği gibi forumu takip edersen buluşmalarımıza gelebilirsin. Tekrardan hoşgeldin aradığın motoru bulursun umarım
Merhaba kardeş hoşgeldin.Antalya ekibinde kullanan olmadı diye biliyorum ama görünüş itibariyle güzel performansı da iyi diye duymuştum yedek parça problemi de yok ama çin malı olmasından dolayı kronik sorunları olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İbrahim,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşursun.
Merhaba İbrahim aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun 8)
Hoşgeldin kardeşim,Antalya ekibimizle mutlaka tanış,istedigin makineye en kisa surede kavusursun umarim [emoji6]
ibrahim hoşgeldin daim olman dileğiyle :)
İbrahim hoş geldin, yollarda ve özellikle forumda aktif olman dileğiyle 8)
Aramıza hoşgeldin forumda yollarda ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle
Hosgeldin aramıza [emoji1533]
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese çok teşekkürler umarım en kısa zamanda buluşmalara katılabilirim
hoş geldin ibrahim istediğin motoru alman dileğiyle 8)
kardeşim aramıza hoş geldin :)
Ibrahim merhaba. Aramiza hos geldin!
Aramıza hoş geldin
Aramiza hos geldinnn
SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin kardeşim aramıza burada isteğin bilgileri ve en doğru bulman daha kolay . :)
ibrahim aramıza hoşgeldin.. en kısa zamanda gönlündeki makinays sahip olursun umarım..
Aramıza hoşgeldin adaş.
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz....