-
Selamlar
Selam abilerim kardeşlerim,
İsmim Ümit 30 yaşındayım. Özel sektörde muhasebe finans görevlisi olarak çalışıyorum. Esenlerde ikamet etmekteyim.
Şekline şemaline hasta olduğum 2012 model RR Daytona aldım. Motor tecrübem İki ay, 400 km şehir içi yol yaptım :)
Şehir içi düşük hızda kullandığımdan trafikten korkmuyorum fakat E-5 gibi yüksek süratle gidilen ana arter yollardan korkuyorum.
Uzun yol kamp gibi hayallerim var. Grupta benimle aynı hayalleri olan arkadaşlar olduğunu biliyorum. O arkadaşlarında benimle irtibatlı olmasını isterim.
Esenler,Bağcılar ve Güngören çevresinde ikamet eden arkadaşlar varsa buluşma ile bilgi ve tecrübelerini paylaşabilirler mi?
-
Merhaba ümit aramıza hoş geldin.
Ankaradan selâm olsun.
Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle.
Tekerine taş değmesin.
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aileye hoş geldin, tekerine taş değmesin hayırlı uğurlu olsun makinen. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Ümit öncelikle hoş geldin, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. Kocasinan'da ikamet ediyorum, her hafta Çarşamba günleri Avcılar Gümüşpala'da göl kenarında toplanıp hem tecrübelerimizi birbirimiz ile paylaşıyor hem de keyifli vakit geçirirken çaylarımızı yudumluyoruz. Haftaya dilersen 18:00 civarı Güneşli'den bu hafta aramıza ilk kez katılan Burak ile beraber yine haftalık toplantımıza gitmeyi planlıyoruz dilersen Güneşli'den eşlik ederek beraber gidebiliriz hem bu arada E5 üzerinde tek gitmemiş olur bu konuda biraz daha tecrübe kazanabilirsin 8) uzun yol kamp planlarımız bu seneki yazın yapılan motosiklet festivalleri için var zaten toplantılarda da bu tarz konuların planlamalarını gerçekleştiriyoruz.
yollarda ve özellikle forumda aktif olman dileğiyle 8) :Rockn Roll:
-
-
Hoşgeldiniz aramıza, forum ve buluşmalarda aktif kalmanız dileklerimle... 🤚
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Aramıza hoş geldin umit
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramiza hoş geldin ümit🤘🏻🤟🏻😊
-
Umit aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun.
-
-
Ümit merhaba aramıza hoşgeldin, tecrübelerle ilgili senin buluşmalara katılıp üyelerle irtibat halinde olman lazım bilgi edinebilmen için 8)
-
-
Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.
-
Merhaba Ümit aramıza hoş geldin yeni Makinen hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan 8)
-
Ümit hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah :) sürüş kamp vb organizasyonlar zaten mevcut okuyor ve forumda duyuruluyor. Haftalık buluşmalar bütün ihtiyaçlarını giderecektir diye düşünüyorum bende :)
Tekrar hoşgeldin.
-
Aramiza hosgeldin yeni makine hayirli olsun kazasiz belasiz binmen dilegiyle.bulusmalara katilmayi dusunursen hakkimizdaki her turlu bilgiyi ogrenirsin,forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle,gorusmek uzere [emoji1605]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Ümit aileye hoşgeldin tekerin düz bassın
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldiniz, yollarda ve forumda aktif olmanız dileğimle... :Rockn Roll:8)
-
-
Ümit,
aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun. kazasız sorunsuz keyifli rotalarda gönlünce sürüşler dilerim. 8)
-
Aramıza hoşgeldin Ümit. İstanbul’daki arkadaşlar elbette ki sana yardımcı olacaktır. Ancak unutmamalısın ki RaptorRiders ailesi bir bütündür, toplantılara katılarak ve forumda aktif olarak düşündüklerini gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsin.
-
Hoşbuldum, hepinize çok çok teşekkür ederim. Forumu aktif kullanmaya gayret göstereceğim. Toplanma buluşma konularında destek olan arkadaşlar sizinle irtibat halinde olacağım. Raptorriders ailesi beni aranıza kabul ettiğinizden teşekkürlerimi sunarım.
-
Umit hosgeldin RR foruma. Dilerim buradaki yolculugun forumda aktif olmanla gelisir , bulusmalarla renklenir ve grupla bagların sağlamlaşır .
Raptor Riders yaz aşkın degil hayat arkadaşın olsun.
Tekerin düz bassın.
Ankaradan selamlar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi